Kelim Pude – 154

329.00 kr.

Ægte håndlavet kelimpude inkl. monteringspude fra finehome

Pudebetrækket er syet af smukt vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er helt unikke og så er de håndsyet. Det betyder også at du ikke finder 2 ens puder.

Produktinformation:

  • Mål: 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

Frisk boligen op med en smuk på. finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Tyrkisk kelim pude 40×40 cm

Hvis du er på udkig efter flotte puder vil finehome tyrkisk kelim pude 154 uden tvivl give dit hjem sit helt eget særpræg. Den unikke kilim pude 40×40 i flotte farver kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen, på gulvet eller noget helt andet. En kelimpude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer, som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim”. Det er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her: Kelim

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine små og store kelim puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk

Produktinformation:

  • Mål: tyrkisk kelim pude 40×40 cm.
  • Overfladen er i 100% uld.
  • Bagsiden er af 100% bomuld med 1 lynlås.
  • Skal renses.
  • Det medfølger en lækker monteringspude med fjer.

Køb unik tyrkisk kelim pude

finehome håndplukker de antikke flotte puder til de danske og skandinaviske hjem. De orientalske håndvævede kunsthåndværker kan være vævet af håndvævede tæpper, som er flere hundrede år gamle. De mange smukke varianter og de orientalske kelim har alle unikke historier med sig. Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome kelim puder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm? Hvis ja, kan du følge dette link.

Levering:

De små puder i kelim leveres i løbet af 2 arbejdsdage med GLS og DAO. Skal du have leveret i Odense får du gratis fragt på alle ordrer. Du får gratis fragt i resten af landet ved køb på over 499 kr. Du er velkommen til selv at hente din online bestilling hos os i Odense. Se mere information i check out.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...