Hammam håndklæde 100×180 grå – natur

129.00 DKK

På udkig efter originalt tyrkisk hammam håndklæde?

Hammam håndklæde 100x180 grå natur i ren bomuld

Originalt hammam håndklæde i tyrkisk bomuld

Nyd populært hammam håndklæde på det moderne badeværelse samt til strandturen i natur og lys grå.

finehome tyrkiske håndklæde måler 100×180 cm og er i 100% ren bomuld.

Vidste du, at en af de gode ting ved et hammam håndklæde er, at jo mere det bliver brugt, jo bedre bliver tørreevnen.

finehome leverer lynhurtigt.

5 på lager

Beskrivelse

Hammam håndklæde 100×180

Fordelen ved finehome hammam håndklæde 100×180 grå – natur er at det populære hammamhåndklæde har gode tørreegenskaber og så tørrer det hurtigt efter brug. Hammam håndklæder er ikke kun farvestrålende og dekorative i bademiljøet, de er også fantastiske at have med på stranden og på ferien, da hammamhåndklædet er tyndere og lettere en badehåndklæder.

Hvad er hammam håndklæder?

Et hammam håndklæde eller et pesthemal er et tyndt vævet klæde, som oprindeligt blev brugt i tyrkisk bad, det tyrkerne kalder en hamam. Hammamhåndklædet er stort nok til, at du kan vikle det om kroppen som en sarong. De store populære hammamhåndklæder 100×180 cm er blevet populære grundet deres lethed, vævning og farver.

Hammam håndklæde 100×180 grå – natur 

Produktinformation – finehome originale tyrkiske håndklæder:

  • Materiale: 100% bomuld
  • Vægt: 470 gram
  • Mål: hammam håndklæde 100×180 cm
  • Original tyrkisk vævning
  • Farve natur & lys grå

Du kan vælge mellem flere farvekombinationer. Se hele udvalget af finehome hammamhåndklæder her

Hammam håndklæde vask

Vask af hammam håndklæder – sådan gør du:

Få dit nye hammam håndklæde 100×180 til at suge. Bomuldsfibrene er slidstærke og er velegnet til mange gentagne vaske. Fibrene i hammamhåndklædet skal aktiveres for at det kan suge optimalt. Før du tager dit nye håndklæde i brug bør du lægge det i blød i en balje med koldt vand, cirka 24 timer. Det får bomuldsfibrene til at åbne sig, så de bedre kan absorbere vandet.

Vask hammam håndklædet ved så lave grader som muligt. Det sikrer lang levetid på håndklæderne. Hammamhåndklædet kan dog tåle vaske op til 60 grader i vaskemaskinen. Hammanhåndklæderne bør hængetørre og gerne på et tørrestativ om muligt. Når du hænge tørrer håndklæder tager du også hensyn til miljøet. Vandet i Danmark kan med tiden gøre håndklæderne hårde. For at få bløde håndklæder kan tørretumbler være en god idé ved lav varme.

En god tommelfinger regel for brug af hammam håndklæder er: Jo mere dit hammam håndklæde 100×180 grå – natur bliver brugt, jo bedre bliver tørreevnen.

 

Hele badetraditionen med hamam er kendt verden over. Hvis du har lyst til at læse mere fakta om hvordan et tyrkisk bad foregår kan du finde info og fakta om hamam dampbad i hammam guiden her.

Har du lyst til at se udvalget af alle finehome håndklæder, kan du checke linket her

finehome giver gratis fragt på alle leveringer i Odense samt gratis fragt i resten af landet ved køb for mere end 499 kr.

Yderligere information

Vægt 0.550 kg

Du kunne også være interesseret i...