Kelim Pude – 141

429.00 kr.

Ægte håndlavet kelimpude i smukke farvenuancer. finehome ægte kelim pude leveres med lækker inderpude.

FAKTA:

  • Pudebetrækket er syet af ægte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet.
  • finehome kelimpuder er helt unikke, hvilket betyder at du ikke finder 2 ens kelimpuder.
  • Mål 40 x 60 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses

Køb online og få lynhurtig levering

1 på lager

Beskrivelse

40×60 cm kelim pude 141 leveres med lækker montagepude

Virkelig smuk ægte håndvævet kelim pude 141 i skønneste farver. Den aflange orientalske kelim pude med smukt mønster er håndsyet af ægte vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. Den store kelimpude er håndvævet i flotte farvestrålende farvenuancer. Mix store og små puder og sæt dem sammen på kryds og tværs for at få et unikt flot look i boligindretningen – i dagligstue, sofa eller lænestol. finehome autentiske kelimpude er syet af ægte tyrkiske af vintagetæpper. Den flotte unika kelimpude leveres med blød montagepude med fjer.

finehome kelim puder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. I finehome store udvalg kan du finde dekorative uldpuder som er “i familie” med hinanden. Det betyder, at de orientalske uldpuder er lavet af samme stykke kelimtæppe eller kelim løber. Derfor minder de meget efter hinanden i farver, mønster og udtryk. finehome kelimpude 141 vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg, hvad enten om du vælger at benytte puden som sofapude, senge-pude eller som pynt i stolen. En kelim-pude er til dig, som ønsker noget unikt og anderledes i din bolig indretning. Trendcarpets eller kelim-puder er det populære navn på uldpuderne. Oprindeligt kommer de fra flere orientalske lande. De fleste har oprindelsesland i Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer, som for tusinder af år siden. Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder fra Tyrkiet følge dette link: finehome kelimpuder

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk det det orientalske kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Kelim pude 141 – Specifikationer og vaskeanvisning

finehome pudebetræk måler 40×60 cm. Forsiden er af 100% uld. Bagsiden er i 100% bomuld med lynlås på midten. Monteringspuden kan tages ud. Kelim pude 141 tåler ikke vask i vaskemaskine. Kelim pudebetræk skal renses. Kelimpude 141 leveres med monteringspude.

Kelim pude 40×60

Kelim pude 141 i 40×60 cm leveres med udtagelig monteringspude. finehome har håndplukket orientalske fund til de danske hjem. Den nordiske farveskala samt nordisk stil har været nøgleord for udvælgelse af de populære uldpuder. Puden er for dig som ønsker noget unikt i din bolig indretning og for dig gerne vil skabe hygge med smukke farvenuancer. Mix evt. looket i sofaen med store og små kelimpuder.

finehome vælger løbende nye kelimpuder fra vores faste samarbejdspartnere i Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mål, store og små størrelser på kelimtæpper og sofapuder eller andre orientalske specialiteter er du velkommen til at kontakte os: E-mail: info@finehome.dk eller mobil: 30354616 Køb din unikke kelimpude online. Få leveret til døren eller til pakkeshop. Ved køb af 2 kelimpuder får du gratis fragt.

Yderligere information

Vægt 1.700 kg

Du kunne også være interesseret i...