Kelim pude | Vælg din unikke pude i kelim 40x40, 50x50, 40x60 | finehome

Kelim puder

Viser 1–20 af 42 resultater

Tyrkiske puder

De smukke håndsyede kelim puder og kelim pude betræk fra finehome er ægte orientalske puder fra Tyrkiet. Alle puder leveres med montagepuder med fjer.

Forsiden på finehome tyrkiske kelim pudebetræk er af 100% ægte kelim fra Tyrkiet. Bagsiden er fremstillet i 100% bomuld med en lynlås på midten. Monteringspuden kan tages ud via lynlåsen bagpå.

En en unik kelim pude hos finehome

De smukke tyrkiske kelimpuder er antik kelim

Hver kelim pude fra finehome er ægte og unik. Unik betyder, at 2 kelim pudebetræk ikke er ens. En  kelimpude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din boligindretning. Et kunsthåndværk i kelim pudebetræk kan være en farverig og spændende kontrast i din boligindretning. Frisk boligen op med en farvestrålende pude i stolen eller match store og små kelim puder i sofaen. De store kelimpuder kan benyttes som robuste gulvpuder.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske kilim. Kelim eller kilim er et vævet tæppe, der traditionelt produceres i lande fra det tidligere persiske imperium, herunder Iran, Aserbajdsjan, Balkan og de turkiske lande. De fleste kelim stammer fra Tyrkiet. Kilims er som oftest ret farvestrålende og dekorative. Der er ret populære i den moderne indretning, hvor mange vælger en kelim pude eller flere for at få noget unikt og helt specielt til boligindretning. Små kelim tæpper kan fungere som bønnetæpper.

finehome kelim pude

finehome trendcarpets eller kelim, som de hedder kommer oprindeligt fra Tyrkiet Her de forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region har sin helt egen måde at fremstille et ægte kelim, med farver og mønster som for tusinder af år siden. De unikke kelim-puder er håndsyet af stykker fra vintage kelim tæpper

Kelimpuder i flere størrelser

finehome tilbyder små kelim puder 40×40 og store kelim puder 50×5 og 40×60 cm,  som er “i familie” med hinanden. Det  betyder, at udvalgte kelim pudebetræk er syet af samme vintage kelimtæppe.

finehome importerer de orientalske pudebetræk direkte fra Tyrkiet. Vi undgår fordyrende mellemled. Det betyder, at du kan købe din unikke uld puder online, inklusiv monteringspuder til meget fordelagtige priser.

De håndvævede tyrkiske puder er robuste og slidstærke. Derfor kan din smukke vintage kelim pude også benyttes som gulvpude eller som pude i en stor lounge stol eller bænk.

Alle vintagekelim puder et unikt stykke boliginteriør, som vil give din dagligstue og din bolig hygge og sit helt eget særpræg.

Køb kelim online

Køb din unikke kelimpude online. Du får gratis fragt, hvis du køber 2. Se yderligere information i check out.

Har du spørgsmål eller ønsker til finehome kelim puder er du velkommen til at kontakte os på info@finehome.dk