Kelim Pude 152

429.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk. Leveres med monteringspude

Kelim puder 40x60 cm i røde farvenuancer med striber og mønster

Ægte håndvævet kelim pudebetræk. Den aflange kelimpude leveres med inderpude

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er helt unikke og passer til ethvert rum.

Produktinformation:

  • Mål: 40 x 60 cm
  • Forsiden er af 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld
  • Skal renses

Køb din kelimpude online og skab autentisk hyggestemning i boligindretningen.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 152

Kelim pude 152 er en af de mange orientalske kelim puder 40×60 cm fra finehome. Alle kelim er håndsyet af vintagetæpper fra Tyrkiet. Den unikke tyrkiske kilim pude måler 40×60 cm. Det unikke tyrkiske kunsthåndværk leveres med monteringspude. Kelimpudens forside er  100% uld og bagsiden er 100% bomuld med en lynlås på midten. Kelim puder er til dig, som ønsker en unik pude i din indretning. Kendetegnet ved kelim puder er at alle er forskellige, idet de er fremstillet af slidstærke orientalske vintagetæpper.

Ægte kelim puder – historien fra finehome

Det store udvalg af kelim puder fra findehome stammer fra Tyrkiet, hvor stykker fra vintage-tæpper anvendes og syes sammen til fantastiske smukke pudebetræk. Kelimpuder er vævet efter en unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder det er lavet af samme tæppe. Derfor minder de efter hinanden i mønsteret.

De ægte kelimpuder 40×60 cm i smukke farver med eller uden striber vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg. Puderne kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller måske på gulvet som gulvpude. En kelimpude giver dig noget helt specielt og anderledes i din boligindretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de populært hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste pudebetræk er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim, kelimpuder og  kelimtæpper er kan du læse mere her.

finehome får løbende smukke og farvestrålende kelim puder og kelim tæpper hjem fra vores faste leverandører i Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål på din unikke kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Køb Kelim puder 40×60, 40×40 og 50×50

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kilim i store og små størrelser, kan du følge dette link

Tyrkiske kelim puder 40×60 cm – vaskeanvisning

Kelim pude 152 cm tåler ikke vaskemaskine. Kelim pudebetræk skal afmonteres og renses.

Levering:

finehome leverer din unikke kelim til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS eller egen fragtmand. Gratis fragt ved køb online på over 499 kr. Har du lyst til selv af hente dit tyrkiske kunsthåndværk hos os kan du gøre det hos vores lokale blomsterhandler i Odense M. Se yderligere information i check-out.

Har du fået lyst til at købe din favorit kelimpude 152 kan du gøre det nemt online her. finehome leverer til pakkeshop eller til din privat adresse. Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.600 kg

Du kunne også være interesseret i...