Farvestrålende kelim tæppe

698.00 kr.

Farvestrålende lille orientalsk håndvævet kelim – giver din boligindretning karakter 🙂

Specifikationer:

  • Mål: 83×126 cm
  • Stammer oprindeligt fra Anatolien i Tyrkiet
  • Skal renses

Køb et meget smukt kelimtæppe online og få leveret gratis ved køb for 499 kr.

1 på lager

Beskrivelse

Farvestrålende kelim tæppe 83×126 cm

Frisk boligen op med et flot farvestrålende kelim tæppe med flot mønster i mange smukke farvekombinationer. finehome mønstrede autentiske tæppe er håndvævet af kelim fra Anatolien i Tyrkiet. Tæppet som måler 83×126 cm udståler hygge samtidig med at det beskytter dit gulv.

Små kelim tæpper i boligindretningen

Det lille farvestrålende kelim tæppe har mange anvendelsesmuligheder. Det lille kelim har en perfekt størrelse som dørmåtte til indvendige rum i din bolig eller som hyggeligt tæppe ved siden af sengen. De små kelim tæpper er også smukke som dekoration i boligens rum, ved sofa, lænestol eller i et lille hyggeområde. finehome tilbyder flere unika kelim tæpper og kelim puder i mange forskellige mål.

Flot lille kelim tæppe

Produktinformation på finehome farvestrålende kelim tæppe med mønster:

Kelim størrelse og fremstilling

  • Bredde: 83 cm
  • Længde: 126 cm
  • Kelim er indfarvet med plantefarver og er håndvævet.

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet. Tæppet er af 100% uld. Tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Kelim tæpper fra finehome Odense – men hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål et flot kelim tæppe eller kelim puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Se det samlede udvalg af finehome kelim tæpper Odense lige her

Levering:

Køber du det farvestrålende kelim tæppe hos finehome får du gratis fragt – eller ved køb for mere end 499 kr. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

Mål: 55×76 cm

Du kunne også være interesseret i...