Kelim Pude 165

329.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk – leveres med lækker monteringspude finehome kelim vintagepude er syet af ægte kelim tæppe fra Tyrkiet.

Produktinformation:

  • Mål: 40 x 40 cm
  • Forsiden er 100% kelim (uld). Bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

Ved køb af kelim pude 165 får du en unik pude, idet der ikke findes 2 ens fra dette kelimtæppe.

finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 165

Farvestrålende kelim pude 40×40 – 165 er håndsyet af ægte kelim tæpper fra Tyrkiet. De smukke kelim puder er for dig, som ønsker noget specielt og unikt i din boligindretning. Unik fordi de tyrkiske kelim pudebetræk er 100% håndlavede og ikke 2 er ens. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pude-betræk. Kendetegnet for kelim puder er, at de som oftest har farvestrålende smukke farver og mønstrer. Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande der fremstiller det unikke kunsthåndværk.

Stort udvalg af farvestrålende kelim puder

Har hjemmets rum brug for opfriskning, er de tyrkiske kunsthåndværk, et godt bud på forfriskning af stue eller sofa. De store kelimpuder kan bruges som gulvpuder og matches med mindre kelim puder. Slagbænken eller den gamle lænestol vil få et flot pift med en ægte autentisk vintage kelim pude165. Den har sit helt eget særpræg. Den unikke uldpude leveres med monteringspude. De tyrkiske kelimpuder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder at alle kelim pudetræk er forskellige. finehome tilbyder enkelte vintagepuder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de gamle kilim er syet af samme unikke kelimtæppe eller kelimløber. Derfor minder udtrykket i puden og i stil meget efter andre kilim.

Historien om kelim

En farvestrålende kelim pude af vintagekelim med eller uden striber giver dit hjem sit helt eget særpræg. Kelimpuder er robuste. Samtidig har de en lang og spændende historik. Trendcarpets eller kelim-puder som de populært hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster og mål til din unikke farvestrålende kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk. Den lille kelim pude 165 40×40 cm stammer fra Tyrkiet. Alle finehome kelimpuder 40×40, 50×50 og 40×60 vintage kelim puder er fra Tyrkiet. Har du lyst til at se hele udvalget af store og små pyntepuder, kan du følge dette link

Kelim pude 165  leveres med monteringspude. Kelim pudebetræk tåler ikke vaskemaskine. finehome anbefaler, af afmontere pudebetrækket og sende betrækket til rens.

Levering:

finehome leverer din “nye” farvestrålende kelim pude 165 til pakkeshop eller direkte hjem til dig.  Leveringstid: 2 dage. Få gratis levering ved alle køb i Odense. Du får gratis fragt ved køb på over 499 kr. i resten af landet.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...