Lys kelim løber

529.00 kr.

Ægte håndvævet kelim tæppe

finehome lille lys kelim løber 57x 76 cm af ægte kelim giver boligindretningen karakter og beskytter gulvet på udsatte områder.

Det slidstærke kelim er et unika tæppe – og der finde kun 1 stk. af dette smukke tæppe.

Tæppet skal renses. finehome leverer lynhurtigt

1 på lager

Beskrivelse

Lille lys kelim løber

finehome lille lys kelim løber er et smuk og håndvævet tæppe, der er perfekt til at bringe hygge i boligindretningen. Det lille tæppe er fremstillet af bløde naturmaterialer som uld og bomuldstråde. Kelim løberen med et helt unikt mønster er slidstærk og så er den holdbar.  Løberen som er perfekt til f.eks. entréen måler 57 x 76 cm og så har kelimløberen en lys natur bundfarve med et meget smukt og unikt mønster mange forskellige farvenuancer.  Brug din unikke lyse kelim løber i de områder hvor boligen trænger til opfriskning af farver eller steder hvor der skal hygges.

Kelim tæpper skåner gulvet

Lille lys kelim løber med spændende mønster 57 x 76 cm skåner gulvet i gang eller de områder i hjemmet, hvor der er meget trafik samt slid mod gulvet. Kelim tæpper er perfekte som boliginteriør i et gennemgangsrum eller blot til pynt, hvis rummet mangler farve. finehome tilbyder flere unika kelim tæpper og kelim puder i mange forskellige mål.

Lille lys løber med striber og unika mønster

finehome lille lys kelim løber har oprindelse i Tyrkiet. Yderligere produktinformation

Størrelse:

  • Bredde: 57 cm
  • Længde: 76 cm

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet. Tæppet er af 100% uld. Tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Fremstilling af lille kelim tæppe: Håndvævet, fladvævet kelim løber i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.

Små kelim tæpper fra finehome Odense – men hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål dit lille kelim tæppe eller kelim pude, så er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Se det samlede udvalg af finehome kelim tæpper Odense lige her Levering: Køber du en kelim løber hos finehome får du gratis fragt. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 0.900 kg
Størrelse

64×75 cm

Du kunne også være interesseret i...