Kelim Pude – 129

329.00 kr.

Ægte håndsyet kelimpude inklusiv monteringspude

finehome kelim pudebetræk er syet af ægte smukt vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er unikke og så er de håndsyet, hvilket betyder, at alle puder er forskellige.

Produktinformation:

  • 40 x 40 cm.
  • Forsiden er af 100% kelim (uld) og bagsiden er af 100% bomuld med lynlås på midten.
  • Skal renses.

Køb 2 puder og få gratis levering.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim Pude 129 i flotte farvenuancer

40×40 cm Kelim pude 129 er en unik uldpude i smukke farver. Farverne i puden er mange: blå, beige, brun, rød med flere. Kelimbetrækket på kelim pude 129 leveres med monteringspude.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

Smukke ægte kelimpuder inklusiv monteringspuder finder du blandt fine homes udvalg. Alle puder de ægte kelimpuder er fra Tyrkiet. De er lavet af flotte vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden og minder derfor meget efter hinanden i mønsteret.

Vores ægte kelimpuder inklusiv monteringspuder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, enten om du vælger at bruge den eller dem i sofaen, på sengen som pynt i stolen eller noget helt andet. En sådan pude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm kan du følge dette link: finehome  kelim puder

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Kelim Pude 129 er en smuk unik kelimpude fra finehome. Et unikt kunsthåndværk fremstillet af gamle vintage tæpper fra Tyrkiet i 40×40 cm.

Vaskeanvisning finehome kelim pude 129:

Kelim pudebetrækket som er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet skal renses.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...