Puder & bord

Viser alle 17 resultater

Kelimpude 40x60

Ægte kelimpude. Leveres med monteringspude.

kelim puder i smukke farver

Alle kelim-pudebetræk er håndsyet af ægte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet og leveres med monterinspude. Forsiden af puden er af 100% kelim og bagsiden er i 100% bomuld. Der er monteret en lynlås i midten på bagsiden så montagepude kan tages ud.

Kelim betrækket tåler ikke vaskemaskine, men skal renses. Hver kelim-pude er helt unik i sine egne smukke farver, men også unik i den forstand, at 2 puder ikke er ens. En kelim pude er til dig, som gerne vil have noget helt unikt og anderledes i din indretning. finehome tilbyder puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder, at de er syet af samme kelim tæppe. Derfor har de samme farvenuancer.

finehome importerer direkte fra Tyrkiet og undgår derfor fordyrende mellemled. Vi kan vi tilbyde attraktive priser på alle kelimpuder.

Ved køb på over 500 kr. leverer vi direkte til døren eller til pakkeshop i løbet af 2-4 arbejdsdage.. Du er også velkommen til selv at hente dine varer hos os i Odense.

Puderne er specielt udvalgt til det danske marked. Se mere her, hvis hvis du har lyst til at opfriske sofaen, stolen, eller sengen med nye smukke farver.