kelim puder | Tyrkiske puder fra 299,- inkl. monteringspude | finehome

Puder & bord

Viser 1–20 af 46 resultater

Kelim puder fra finehome

Store kelim puder og små kelimpuder i utrolig smukke farver og mønstre. Se bredt sortiment af finehome kelimpuder online. De unikke kelim betræk leveres med montagepuder. Find de smukkeste og flotteste boligtekstiler til dig og din bolig indenfor tyrkiske puder, bord & kelim tæpper hos finehome.

Unik kelim pude

De populære pudebetræk i 100% ægte håndvævet kelim fra finehome tilbydes i mange flotte farver, mønstre og striber. De unikke kilim fra finehome er oprindeligt fra Tyrkiet. De tyrkiske puder er håndsyet af store stykke kelim fra gamle vintage kelim tæpper fra Tyrkiet.

Tyrkiske puder

Kelimpude i smukke farvekombinationer

Æget håndvævet kelimpude 50×50 cm i smukke farvenuancer

Hver kelimpude fra finehome er unik og farvestrålende. Unik i den forstand, at 2 kelim puder ikke er ens. En kelim pude er til dig, som gerne vil have noget helt specielt og anderledes i din indretning.

Kelim pudebetræk et tyrkisk tekstil kunsthåndværk vævet i fåreuld af kvinderne i landsbyerne eller af nomadefolk fra de fleste områder i Tyrkiet, med hovedvægt i den østlige del.

50×50, 40×60 og 40×40 kelim

Trænger du til friske farve i boligen, kan den populære tyrkiske pude være et godt bud på opfriskning af sofaen eller lænestolen. De slidstærke vintage kelim kan også benyttes som gulvpude eller som pude i en stor lounge sofa.

Kelim pudebetræk tilbydes i 40×40, 50×50 og 40×60 cm. Alle puder leveres med monteringspuder. Har du specifikke ønsker til din unikke kilim er du velkommen til at kontakte os på: info@finehome.dk

Kelim tæpper

Håndvævet smukt kelimtæppe i brunlige nuancer.

Smukt håndlavet kelimtæppe i 77×138 cm fra Tyrkiet

Pift rummet op med ægte håndvævede kelim tæpper og kelim løber i unikke smukke farvenuancer og mønster.

Kelim – Vaskeanvisning

Forsiden af de håndlavede tyrkiske puder er i 100% ren uld. Uldpuder, kelim betræk og kelim tæpper tåler ikke vaskemaskine. Kelim skal renses.

Duge – Bomuldsduge

Dæk bordet med bomuldsduge i råhvid og blå på webshoppen.

Fragt & levering

Køb smukke vintage kelim puder til dig selv og få noget helt specielt og unikt kelim boliginteriør.

finehome leverer hurtigt. Få gratis fragt ved køb på over 499 kr. Få gratis fragt på alle ordrer i Odense. Vil du selv hente dine unikke kelim puder i Odense, kan du finde yderligere information i check out.