Tilbud

Yogamåtte 4mm i Suede ruskind & naturgummi

Original price was: 399.00 kr..Current price is: 299.00 kr..

Yogamåtte i 4mm suede & naturgummi i rigtig god kvalitet til yoga hjemme og ude💙

suede yogamåtte finehome

Suede yogamåtte i blå og hvide farver

Fakta & specifikationer

 • Øverste materiale: Suede (blød og behagelig ruskind)
 • Basen / bund materiale: Naturgummi
 • Mål: 183 x 61 x 0,4 cm (L x B X T)
 • Vægt:  2,2 kg
 • Yogaunderlaget ligger godt fast under din træning og så giver overfladen dig god støtte og stabilitet

Træningsunderlaget er anbefalet til både professionelt og privat brug – til begyndere og øvede.

Køb en smuk og pålidelig partner i et ekstra flot look til dig og din træning 💙

Beskrivelse

4mm suede yogamåtte med naturgummi underlag

finehome yogamåtte 4mm suede yogamåtte er en pålidelig og smuk partner til din yoga træning.  Yogaunderlaget har en flot suede overflade i blå og hvid, men bunden af underlaget er i naturgummi. Suede og naturgummi giver det perfekte match og naturgummien på undersiden sikrer, at yogamåtten ligger godt fast på gulvet under yoga og fitness-træning. Yogamåttens overflade hvid og blå suede er behagelig og så står du godt fast på finehome træningsmåtte. Brug funktionel yogamåtte 4mm, når du træner yogapositioner i yogastudie eller hjemme i dagligstuen.

finehome suede yogamåtte kan bruges til andet en yoga. En suede / ruskind yogamåtte kan også benyttes til meditation, fitness samt til udstrækningsøvelser efter f.eks. en løbetur. Yogamåtten kan også benyttes til gymnastik og fitnessøvelser.

Suede overfladen af suede/ruskind føles behagelig mod fødderne. Overfladen i træningsmåtten sikrer, at du har et godt greb. Måtten er ekstra god i forbindelse med udøvelse af hotyoga idet den absorberer sveden. finehome funktionelle  suede yogamåtte er også ideel til hatha yoga, yin yoga samt de fleste yogatyper.

Hvad er yoga og hvad er yogatræning godt for?

YOGA er et indisk system til indøvelse af åndedrætsteknik og kropsstillinger. En yogi er en person, der praktiserer yoga. Studier peger på at yoga har meget positive effekter på mental og fysisk sundhed. Yoga er et af de redskaber, der kan bruges, til at slippe af med stress. Yoga hjælper dig med at blive sund i både krop og sind. To forskere har udforsket yogaøvelsernes effekt i forbindelse med deres seneste studie. Her forklarer de, hvorfor yoga kan afhjælpe fysiske og psykiske lidelser samt øge selvværdet og energiniveauet – derfor bliver vi lykkelige af yoga

Fakta og specifikationer på: Suede yogamåtte 4mm med naturgummi

 • Øverste materiale: Suede / ruskind
 • Basen / bund materiale: Naturgummi
 • Mål: 183 x 61 x 0,4 cm (L x B X T)
 • Vægt: ca. 2200 gram
 • Skridsikker bund
 • Let oprulning
 • Farve: hvid & blå suede yogamåtte på overflade.
 • Sort naturgummi på undersiden
 • Virkelig smuk yogamåtte 🙂

Vaskeanvisning – finehome yogamåtte:

finehome yogamåtten kan eftertørres med en let våd klud. Er måtten beskidt kan du bruge en anelse sulfo. Husk at eftertørre træningsmåtten. Bør ikke rulles sammen før den er tør. Tåler ikke vaskemaskine.

Hvilke yogamåtter tilbyder finehome:

finehome tilbyder flere typer yogamåtter i høj kvalitet med alignment system. Du kan se hele udvalget af finehome yogamåtter i æstetisk smuk kork, suede yogamåtte 4mm samt yogamåtte naturgummi lige her

Hver træningsmåtte er omhyggelig udvalgt og afprøvet. Dette for at sikre, at vores kunder får den rigtige support ved yogatræning. Har du lyst til at se det samlede udvalg af finehome yogaudstyr & yogatøj til kvinder kan du checke linket her

Fragt og levering af suede finehome 4mm yogamåtte suede

finehome leverer til din yogamåtte 4mm til pakkeshop eller direkte til døren. Få gratis fragt ved køb på mere end 499 kr. Få gratis fragt på alle ordrer med levering i Odense.

Yderligere information

Vægt 2.40 kg

Du kunne også være interesseret i...