Yogamåtte 4mm i Suede ruskind & naturgummi - Køb online - finehome

Yogamåtte 4mm i Suede ruskind & naturgummi

379.00 DKK

Smuk yogamåtte i 4mm suede & naturgummi

Smuk og pålidelig partner i et ekstra flot look til dig og din træning 💙

Yogamåtten fra finehome er fremstillet i et fantastisk flot mønster i blå og hvide farver.

Yogaunderlaget ligger godt fast under din træning og så giver overfladen dig god støtte og stabilitet.

suede yogamåtte finehome

Suede yogamåtte i blå og hvide farver

Fakta & specifikationer

 • Øverste materiale: Suede (ruskind)
 • Basen / bundmateriale: Naturgummi
 • Mål: 183 x 61 x 0,4 cm (L x B X T)
 • Vægt:  2,2 kg.

Træningsunderlaget i høj kvalitet er anbefalet til både professionelt og privat brug – til begyndere og øvede.

Forkæl dig selv med et lækkert træningsunderlag – Køb din yogamåtte nemt og sikkert online.

Leveringtid: 2 hverdage.

Beskrivelse

4mm suede yogamåtte med naturgummi underlag

Få en smuk og pålidelig partner til din yoga træning. finehome 4mm suede yogamåtte har flot suede overflade i blå og hvid. Underlaget er i naturgummi. Suede og naturgummi giver det perfekte match og naturgummien sikrer at yogamåtten ligger godt fast på gulvet under træningen. Yogamåttens overflade i hvid og blå suede er behageligt blødt. Det sikrer at du har en skridsikker træningsmåtte.

Brug den funktionelle yogamåtte, når du træner dine yogapositioner i yogastudiet eller derhjemme i dagligstuen.

finehome suede yogamåtte kan bruges til andet en yoga. Suedeyogamåtten kan også benyttes til meditation, fitness og til udstrækningsøvelser efter en løbetur eller til almindelig gymnastik.

Suede overfladen af suede/ruskind føles behagelig. Overfladen i træningsmåtten sikrer at du har et godt greb. Den er ekstra god i forbindelse med udøvelse af hotyoga, men også en super god og funktionel yogamåtte til hatha yoga, yin yoga og flere former for yoga.

finehome yogamåtte har en god tykkelse på 4mm. Måtten giver god affjedring og komfort uden at blive for blød. Skal du lave øvelser hvor du belaster dine knæ tåler måtten, at du folder den i et ekstra lag.

Hvad er yoga og hvad er yogatræning godt for?

YOGA er et indisk system til indøvelse af åndedrætsteknik og kropsstillinger. En yogi er en person, der praktiserer yoga. Studier peger på at yoga har meget positive effekter på mental og fysisk sundhed. Yoga er et af de redskaber, der kan bruges, til at slippe af med stress. Yoga hjælper dig med at blive sund i både krop og sind. To forskere har udforsket yogaøvelsernes effekt i forbindelse med deres seneste studie. Her forklarer de, hvorfor yoga kan afhjælpe fysiske og psykiske lidelser samt øge selvværdet og energiniveauet – derfor bliver vi lykkelige af yoga

Fakta og specifikationer på: Suede yogamåtte 4mm med naturgummi

 • Øverste materiale: Suede / ruskind
 • Basen / bundmateriale: Naturgummi
 • Mål: 183 x 61 x 0,4 cm (L x B X T)
 • Vægt: ca. 2200 gram
 • Skridsikker bund
 • Let oprulning
 • Farve: hvid & blå på overfladen samt sort på undersiden
 • Virkelig smuk yogamåtte 🙂

 

Vaskeanvisning

finehome yogamåtten kan eftertørres med en let våd klud. Er måtten beskidt kan du bruge en anelse sulfo. Husk at eftertørre træningsmåtten. Bør ikke rulles sammen før den er tør. Tåler ikke vaskemaskine.

 

Hvilke yogamåtter tilbyder finehome:

finehome tilbyder flere typer yogamåtter i høj kvalitet med alignment system. Du kan se hele udvalget af finehome yogamåtter her

Hver træningsmåtte er omhyggelig udvalgt og afprøvet. Dette for at sikre, at vores kunder får den rigtige support i de enkelte yogamåtter.

Er du mere til æstetisk smuk kork yogamåtte, vil du helt sikkert synes godt om vores korkyogamåtte med mønster for yogapositioner. Korkyogamåtten kan du se lige her

 

Fragt og levering

Du må meget gerne vælge GLS som forsendelsesmetode i check-out ved køb af 4mm suede yogamåtte. (DAO ikke tilbyder fragt på over 60cm).

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til døren. Få gratis fragt ved køb på mere end 499 kr. Bor du i Odense for du gratis fragt ved alle ordrer.

Køb online og få leveret i løbet af 2 hverdage.

Yderligere information

Vægt 2.40 kg

Du kunne også være interesseret i...