Tilbud

Yogamåtte 4mm skridsikker økologisk træningsmåtte af naturgummi, grå

369.00 kr.

Søger du en super lækker skridsikker yogamåtte med guide på tilbud?

finehome 4mm økologiske yogamåtte af naturgummi giver dig “et godt og fast greb” under træningen. Yogamåtten har et alignment system, som er et funktionelt mønster for yogapositioner. Grundet yogamåttens fasthed og densitet er yogaunderlaget velegnet til alle typer yoga.

Specifikationer:

 • Yogamåtten tilbydes i grå eller i sort.
 • Materiale: Naturgummi.
 • Vægt: ca. 2,6 – 2,7 kg.
 • Længde: 183 cm
 • Bredde: 68 cm
 • 4 mm tyk.
yoga måtte

Anti-slip økologisk yogamåtte med alignment system, som er din guide til yoga positioner

Køb nemt og sikkert online.

Leveringstid: 2 hverdage.

 

Beskrivelse

Yogamåtte naturgummi 4mm økologisk træningsmåtte

finehome yogamåtte grå i naturgummi er en luksuriøs udgave af den moderne skridsikker yogamåtte og træningsmåtte. Det bæredygtige træningsunderlag har en perfekt tykkelse. Yogamåtten er designet til dig, som gerne vil have underlag, der kan bruges til alle former for træning, hvor et fast underlag er nødvendig. Træningsmåtten fra finehome giver dig ekstra god affjedring og komfort uden at blive for blød. Samtidig ligger yogamåtten godt fast på gulvet.

Skridsikker yogamåtte med et godt og fast greb

Det er vigtigt, at have en god non slippery yogamåtte. Vi har selv afprøvet det lækre materiale af naturgummi, da vi designede finehome yogamåtte. Vi garanterer, at du får en skridsikker træningsmåtte, som har et “godt greb”. Underlaget støtter dig, så du ikke glider i dine yder-stillinger & yoga-positioner. Typisk for yogamåtter i naturgummi er, at de som oftest udemærker sig bedst i test. finehome tilbyder denne luksuriøse fitness og skridsikker yogamåtte i 2 farver: grå 4mm og sort 4,5 mm.

Guide til yogapositioner i finehome grå træningsmåtte 

Alignment System i yogamåtte grå er et flot og funktionelt mønster præget i finehome yogamåtte. Alignment system er et mønster som fungerer som guide til yogapositioner. Din yogaguide hjælper dig med at holde fokus og balance. Se forklaring på finehome yogamåtte guide her – Yogamåtte med linjer:

 • Baseline: Baseline er linjen som hjælper dig med at holde den vertikale balance
 • Center Line: Er linjen i midten (centerlinje)
 • Starring Point: Er det punkt midt på måtten, du kigger på for at holde balancen
 • Symmetry Point: Er et punkt “45 grader linjen” på måtten – for at holde vertikal balance og reversal point.

Hvad er yoga

YOGA er et indisk system til indøvelse af åndedrætsteknik og kropsstillinger. En yogi er en person, der praktiserer yoga. Studier peger på de meget positive effekter yoga har på mental og fysisk sundhed. Yoga er et af de redskaber, der kan bruges, til at slippe af med stress. Yoga hjælper dig med at blive sund i både krop og sind. To forskere har udforsket yogaøvelsernes effekt i forbindelse med deres seneste studie. Her forklarer de, hvorfor yoga kan afhjælpe fysiske og psykiske lidelser samt øge selvværdet og energiniveauet – derfor bliver vi lykkelige af yoga

Yogamåtte grå – hvilken yogamåtte skal jeg vælge?

Skal du finde den bedste yogamåtte er en god tommelfingerregel at gå efter en yogamåtte, der passer din højde og drøjde. Se specifikationer på finehome yogamåtte grå med ideel tykkelse samt skridsikkerhed her:

 • Længde: 183 cm
 • Bredde: 68 cm
 • 4 mm tyk og skridsikker
 • Farve: yogamåtte grå (tilbydes også i sort)
 • Materiale: Naturgummi, skridsikker. Vægt på yogamåtte: 2,6 kg

Vask af yogamåtte grå

Kan man vaske en yogamåtte? Ja, træningsunderlaget kan vaskes med let varmt vand og eller sulfo/let varmt vand. Skal eftertørres med en tør klud. Tåler ikke vaskemaskine.

Har du også brug for yogataske, yogastrop eller yogatøj til kvinder kan du se vores samlede udvalg af yogaudstyr lige her.

Køb yogamåtte online og få leveret til pakkeshop eller til din privat adresse.

Yderligere information

Vægt 2.90 kg

Du kunne også være interesseret i...