Yoga taske

169.00 kr.

Leder du efter en smart og robust yogataske, som også kan bruges til indkøb?

sort yoga taske i kanvas også perfekt som indkøbsnet

Robust yogataske i sort kanvas til nem transport af yogamåtte

finehome sorte kanvas yogataske har:

  • en stor lomme til opbevaring af yogamåtte, vandflaske, håndklæde eller andre store genstande
  • en indvendig lynlåslomme, som er perfekt til nøgler, kort, mobiltelefon, solbriller osv.
  • en praktisk forlomme

Kanvastasken er også flot og praktisk som indkøbsnet.

Beskrivelse

Yoga taske

finehome yoga taske er en stabil yogamåtte kanvastaske. Den praktiske transporttaske er funktionel som yogamåtte taske samt som indkøbstaske. Den sorte kanvastaske har en god stor størrelse lomme foran samt en lynlåslomme til nøgler, yogatøj, håndklæde og andre små ejendele. Det betyder, at du har god plads til både yogatøj og yogaudstyr eller andet sportsudstyr. Det er nemt og behageligt at bære yogamåttetasken på skulderen. Samtidig er den sorte yoga taske praktisk at cykle med, idet den lange rem kan tages over hovedet

Yogamåttetasken er fremstillet i kraftig bomuldslærred med god lang skulderstrop. Bærestroppen føles behagelig og blød mod huden

Yogamåtte taske til nem transport af yogamåtte

yoga taske - sort kanvas yoga taske fra finehome

Lækker transporttaske til yogamåtte og yogaudstyr i sort kanvas

Yogataske i sort med smukt enkelt pyntebånd passer tii de fleste størrelser yogamåtter. Yoga taske fra finehome er let at bære. Den eksklusive mulepose, som den populært kaldes, er det gode valg til yoga tilbehør. finehome yogamåttetaske er designet med 3 forskellige formål:

  • yoga taske og yogamåtte skal være let at transportere
  • tasken skal indeholde stor lomme til opbevaring af træningsmåtte, vandflaske, håndklæder eller andre store genstande
  • der skal være plads til indvendig lynlåslomme for at sikre god transport at mindre ting som nøgler, kort, mobiltelefon, solbriller osv.

Brug finehome yogamåtte taske som dit foretrukne indkøbsnet eller indkøbspose. På den måde hjælper du på naturen. Samtidig undgår du unødig forbrug af plastic.

Specifikationer – finehome sort kanvas taske til yoga

  • 31,19 x 11,81 x 0,39 tommer (Længden af ​​posens hoveddel: 15,74 tommer).
  • Holdbar yoga taske som ikke deformerer ved langvarig brug

Bemærk ovenstående mål på din yoga måtte, og sammenlign dimensionerne, inden du køber ny yogamåttetaske. Mangler du en lækker yogamåtte kan du se udvalget af alle finehome yogamåtter med alignment system lige her: finehome yogamåtter.

I denne lidt specielle tid er det ekstra godt for krop og sjæl at forkæle kroppen med yogatræning. Pak yogatasken og tag en tur i skoven eller til stranden, når vejret er godt. Prøv at tage din yogamåtte og skuldertasken med ud i naturen – du vil elske det! 🙂 Yoga er sundt. Vil du læse mere om hvad yoga er godt for kan du gøre det her

Køb god og robust yoga taske til nem transport af yogamåtte og yogaudstyr. Har du lyst til at se det samlede udvalg af finehome yogaudstyr kan du checke linket her.

Køb nemt online lige her. finehome leverer hurtigt

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...