Yoga måtter

Viser alle 4 resultater

Yogamåtter i bedste kvalitet

Stuck at home? Do yoga 🙂

Mangler du en rigtig lækker yogamåtte til din træning derhjemme eller i fitnesscentret?

4mm yogamåtte af naturgummi

Super lækker yogamåtte med aligment system

finehome passer på kloden. Derfor er vores yogamåtter produceret efter et bæredygtigheds princip. Yogamåtternefra finehome har en perfekt overflade med et naturligt godt greb, så du ikke glider under træningen. Træningsmåtten i sort og grå fra finehome er af økologisk naturgummi. Den giver maksimal komfort og stabilitet ifb. med din træning. finehome korkyogamåtte har en virkelig smuk overflade. Bagsiden er af naturgummi. Den giver super støtte og komfort.

Alignment System – din guide til yogapositioner

Alle yoga måtter har et smukt og funktionelt alignment system, som er et mønster præget i yogaunderlaget. Mønsteret fungerer som din “guide til yoga-positioner”. Grundet yogamåttens densitet er det muligt, at dyrke alle former for yoga, fitness, gymnastik, pilates og meditation på underlagene.

yoga måtte i høj kvalitet - finehome

Naturvenlige yogamåtter i høj kvalitet

Anmeldelse af finehome yogamåtter

Vores eksklusive yogamåtter er anbefalet af yogier og yogainstruktører: “Rigtig rigtig fed måtte, fantastisk kvalitet” og “vi nyder vores yogamåtte fra finehome”, “det er min yndlings yoga måtte”

Fakta finehome yogamåtte sort og grå

Længde: 183 cm / Bredde: 68 cm / 4 – 4,5 mm.  Farve: Sort, grå eller kork. Materiale: Økologisk naturgummi. Vægt: ca. 2,8 kg.

Se fakta for finehome kork træningsmåtte lige her

finehome tilbyder også yogatasker  i grå/sort samt bæreremme / bærestroppe.

Yogamåtte 4mm økologisk naturgummi

Yogaunderlag med et “godt greb”

Forkæl dig selv med egen yogamåtte og mærk yogaens positive effekter på din mentale og fysiske sundhed. Du kan benytte den til yoga i det fri. Du kan bruge den på stuegulvet derhjemme.

I disse lidt specielle tider anbefaler vi også egen yogamåtte i fitness-centrer eller yogastudiet.

Shop finehome yogamåtte online

Du kan nemt shoppe din non-slippery yogamåtte online. finehome leverer hurtigt – i løbet af ca. 2 arbejdsdage. Få gratis fragt ved online køb på over 499 kr.

Et lille tip. Vi oplever ofte at få bestillinger på 2 yogamåtter på en gang. Hvis du bestiller sammen med en ven eller veninde opnår I gratis fragt ved køb af 2 stk 😉 Du også selv velkommen til at hente din måtte hos os i Odense.