Yoga måtter

Viser alle 2 resultater

Yoga måtter – med guide til yoga-positioner 

Leder du efter en lækker økologisk yogamåtte – på tilbud?

4mm yogamåtte af naturgummi

Super lækker yogamåtte med aligment system

finehomes passer på kloden, derfor er vores yogamåtter produceret efter et bæredygtigheds princip. Yoga-underlagene har en perfekt overflade med et naturligt godt greb, så du ikke glider. Træningsmåtten fra finehome er af økologisk naturgummi. Den giver maksimal komfort og stabilitet, når du træner.

Yogamåtten har et smukt alignment system, som er et mønster præget i yogaunderlaget. Mønsteret fungerer som “guide til yoga-positioner”. Grundet yogamåttens densitet er det muligt, at dyrke alle former for yoga, fitness, gymnastik, pilates og meditation på underlaget.

yoga måtte i høj kvalitet - finehome

Naturvenlige yogamåtter i høj kvalitet

Vores eksklusive yogamåtte er anbefalet af yogier og yogainstruktører: “Rigtig rigtig fed måtte, fantastisk kvalitet” og “vi nyder vores yogamåtter fra finehome”, “det er min yndlings yoga måtte”

Fakta: Længde: 183 cm / Bredde: 68 cm / 4 mm.  Farve: Sort eller grå. Materiale: Økologisk naturgummi. Vægt: ca. 2,8 kg. finehome tilbyder også yogatasker  i grå/sort samt bæreremme / bærestroppe.

Yogamåtte 4mm økologisk naturgummi

Træningsmåtte med et “godt greb”

Forkæl dig selv med egen yogamåtte og mærk yogaens positive effekter på mental og fysisk sundhed. Benyt naturen til yoga i det fri, brug stuegulvet til hjemmetræning eller tag egen yogamåtte med i fitness-center eller yoga-center.

Lige nu sparer du 28% på de lækre grå og sorte “non-slippery” yoga måtter. Shop nemt online lige her og få leveret i løbet af ca. 2 arbejdsdage.