Sports bh med lynlås

229.00 kr.

På udkig efter sports bh med lynlås foran.

grøn sports bh fra finehome

Forkæl dig med en lækker sports bh til træningen

finehome sports bh giver dig optimal træningskomfort og støtte.

Tilbydes i følgende størrelser: S-L

Se detaljer på for- og bagside her Sports bh med lynlås fra finehome

Der kan tilkøbes tights med lomme i siden i samme farve..

Beskrivelse

Sports bh med lynlås

Lækker grøn sports bh med lynlås fra finehome er fremstillet for at give kvinder god støtte under fitness, yoga og løbetræning. Indlægsskålene i træningstoppen giver en fantastisk kompressionsfornemmelse. finehome bh med lynlås sidder tæt uden at den føles for stram. Sports bh-en er behagelig mod kroppen under træningen. Front lynlåsen fer smart samtidig med at den hjælper dig med at komme af med sved og varme selvom materialet er åndbart. Få optimal træningskomfort smart grøn træningstop.

Svedabsorberende sports bh

Den grønne yoga bh med lynlås foran fra har en aktiv strækning. Materialet transporterer din sved væk fra din hud. Lynlåsen foran kan den lynes op og ned efter behov. finehome bh med lynlås er svedabsorberende og de 2 indlæg i skålene kan tages ud. Materialet er åndbart, bæredygtigt, hurtigtørrende samt sømløs.

Funktioner bh med lynlås

  • Sportstoppen har en tætsiddende pasform. Se evt. detaljer på for- og bagside i videolink her Sports bh med lynlås fra finehome
  • Svedabsorberede materiale
  • De formstøbte skåle kan tages ud ved vask
  • Sportstoppen er åben på ryggen
  • Sports-bh-en giver god støtte.

Mangler du godt inspiration til hjemmetræning, kan du finde masser af input og gode hjemmetræningsvideoer via dette link

grøn sports bh fra finehome

Forkæl dig med en lækker sports bh til træningen

Materiale – produktinformation

80 % Nylon. 20% Spandex (antibakteriel)
Køn: Sportstøj til dame

Grøn sports bh med lynlås og indlæg fra finehome tilbydes i størrelse S, M, L. Vaskeanvisning: Håndvask eller let maskinvask ved max 30 grader.

Sports bh til kvinder

Sports bh er undertøj, der bruges af kvinder når de anstrenger sig fysisk, især i forbindelse med sportsudøvelse. Sports bh med lynlås eller uden lynlås er en fastere variant af brystholderen. Formålet med sports bh’en er primært at minimere bevægelserne af brysterne. Sports bh’ens formål er at give bedre komfort til damer og kvinder under fysisk træning samt at nedsætte risiko for at få skader i brystvævet. En sports bh bør bruges af damer ved fysisk anstrengelse som f.eks. løb, gymnastik, fitness og power yoga mv.

Der kan tilkøbes grønne træningstights, som matcher finehome grøn bh med indlæg. Se hele udvalget af finehome yogatøj, yogamåtter og yogaudstyr her.

Få leveret din sports bh med lynlås til døren eller til pakkeshop. Ønsker du selv at afhente dit lækre yogawear kan du gøre det hos vores samarbejdspartner BluMen i Odense M. Se mere information for fragtløsninger i check-out.

Få gratis fragt ved køb på over 499 kr. Få gratis fragt på alle leveringer i Odense. Køb nemt og sikkert online her.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Du kunne også være interesseret i...