Sports top | Køb lækker blå sportstop Petrol Blue til dame | finehome

Sports Top – Petrol Blue

229.00 DKK

Sports Top – Petrol Blue. Super lækker tætsiddende og støttende sportstop med let fyld. Høj kvalitet og dejlig blød i stoffet.

Sports top – Petrol Blue dame blå sportstop fra finehome

Lækker sportstop med god pasform. Farve: Petrol blue.

Materiale: 25% lycra og 75% polyester.

Idet sportstoppen er lille i størrelsen anbefaler vi, at du bestiller iht. nedenstående guide:

Den smukke og svedabsorberede sportstop tilbydes i str. S-XL.

Køb online og få leveret i løbet af 2 hverdage.

Ryd

Beskrivelse

Sports top finehome

Sports Top – Petrol Blue. Super lækker tætsiddende og støttende blå sportstop med let fyld. Materialet er i høj kvalitet og lækker blød i stoffet. Denne sports top er lavet i en komfortabel og strækbar kvalitet, hvilket giver dig god bevægelsesfrihed. Materialet er svedtransporterende samtidig og sport bh – en giver dig maksimal komfort. Den blå sportstop – Petrol Blue / Blue Heather er velegnet til yoga, fitness, pilates, løb og gymnastik. Sportstoppen matcher yoga leggings fra finehome. Har du lyst til at se de tilhørende yoga leggings kan du se mere her: finehome yoga leggings

Produktbeskrivelse petrol blue sports top

Materiale: 25% lycra og 75% polyester.

Idet sportstoppen er en anelse lille i størrelsen anbefaler vi, at du bestiller en et nummer størrer end du normalt bruger. Det betyder, hvis du f.eks. normalt bruger en størrelser large, anbefaler vi at du bestiller en størrelse medium.

Den blå sportstop med indlæg tilbydes i følgende størrelser: S, M, L og XL

Inspiration til hjemmetræning

Har du brug for inspiration til hjemmetræning eller ude i det fri, kan du finde inspiration på vores blog. Er du til sved på panden derhjemme kan du følge Line Baun Danielsens hjemmetræningsvideoer. Det er helt gratis, og så virker det. Vi synes Line Baun Danielsen er vildt sej og så holder hun sig ekstremt godt. Hvem vil ikke gerne have en krop som Line, når man er 55+. Det kræver dog træning;-) Bliv inspireret og se Lines træningsvideoer her: Line youtube

Har du brug for en god øko yogamåtte eller træningsmåtte i høj kvalitet, kan du finde den samme som Line Baun Danielsen bruger. finehome yogamåtter er bæredygtig og i høj meget kvalitet. Følg linket her for at se den lækre øko yogamåtte på tilbud:

finehome øko yogamåtte – sort

Vaskeanvisning sportstøj

Det er ikke nødvendigt at vaske din nye sports bh med indlæg på 60 grader. Vask den blå sports top ved 30 grader. Tag gerne indlæg ud. Det er en god ide, at undgå høj centrifugering. Hold gerne centrifugeringen under 800 omdrejninger. Sportstøj i svedtransporterede materiale tørrer hurtigt og derfor kan du nemt vaske ved lavere omdrejninger.

Køb din blå sports top online og få leveret i løbet af 2 arbejdsdage. finehome tilbyder gratis levering ved køb på over 499 kr.

Yderligere information

Vægt N/A

Du kunne også være interesseret i...