Yoga Leggings Tights – Petrol Blue

299.00 DKK

Forkæl dig selv med super lækre træningstights fra finehome. Yogabukserne til dame holder maven godt på plads. De lækre tights kan benyttes til yoga, fittness, pilates og gymnastik.

Modellen er med høj talje. Yogabukserne har en rigtig god pasform.

Farve: Serene Blue Heather / Petrol Blue.

Produktinfo: 75% Polyester og 25% lycra.

Køb nemt online og få leveret i løbet af 2 hverdage.

Ryd

Beskrivelse

Yoga Leggings – finehome

Super lækre Yoga Leggings til dig, der stiller høje krav til dine træningstights. De smukke, bløde og meget strækbare træningstights fra finehome er til damer fra str. S-XL. Yogabukserne kan benyttes til alle former for træning. finehome træningstights er produceret i et meget strækbart materiale.  Taljen er høj og den brede linning i hvid og mørkeblå farver gør dem behagelige at have på. Den brede linning i dobbeltlag sikrer at maven holdes inde på en behagelig måde under træningen.

Petrol Blue tights har en god pasform.

Produktinfo – Yoga leggings petrol blue

Materiale: Yoga Leggings – finehome: 75% Polyester og 25% lycra.

Farve: Serene Blue Heather / Petrol Blue

Størrelser: Small, medium, large og XL (almindelig i pasform) – høj talje

Vaskeanvisning: Yoga Leggings Tights

Vaskeanvisning: 30 grader. Vær opmærksom på evt. overskydende farve ved første vask. Tåler skånsom tørrertumbling. De lækre træningstights bør ikke vaskes sammen med mærke tekstiler der smitter af.

 

finehome tilbyder en støttende matchende overde der matcher præcist i farven til finehome træningstights. Du kan se udvalget af lækkert sportstøj til yoga, løb og fitness her: finehome yogatøj

 

Har du brug for inspiration til træning derhjemme eller ude i det fri kan du se mere på vores blog eller evt. se med på Line Baun Danielsens hjemmetræningsvideoer. Det er helt gratis… alle træningsvideoer ligger tilgængeligt på hende youtube-kanal.  Line youtube

Se iøvrigt også den lækre træningsmåtte Line bruger. Den kan købes online lige her

 

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Du kunne også være interesseret i...