Buddha syngeskål

998.00 kr.

Meget smuk tibetansk hånd syngeskål med Buddha.

Du finder Buddha portrætteret i bunden af skålen. Skålen giver en dejlig klang.

Smuk Buddha syngeskål 15 cm leveres med trækølle

Nyd klangen af finehome Buddha syngeskål

Specifikationer Buddha syngeskål:

  • Diameter: 15 cm
  • Højde 7,5 cm
  • Vægt 1055 gram
  • Der medfølger en trækølle (med lidt brugsspor)

Gratis levering i Danmark.

1 på lager

Beskrivelse

Buddha syngeskål

Meget smuk Buddha Tibetansk syngeskål med Buddha indgraveret i bunden af syngeskålen. Nyd skålens toner som siges at give indre ro.

Specifikation Buddha syngeskål 15 cm

  • Vægt: 1055 gram
  • Mål: 11 cm i diameteren
  • Højde: 7,5 cm 6 (stor medium size)
  • Der medfølger en brun trækølle, som har en smule brugsspor

Hvilken effekt har en syngeskål:

Tonerne fra medium og store syngeskåle siges, at give lytterne ro i sindet. Herudover giver skålens toner mulighed for at slippe tanker og eventuelle bekymringer for bare at være tilstede i nuet. Har du brug for en lækker yogamåtte eller andet yogaudstyr kan du så det samlede udvalg fra finehome på yogashoppen her.

Hvordan bruger jeg min buddha syngeskål?

Indtag en behagelig stilling. Det kan enten være stående, siddende eller liggende. Sørg for at rette ryggen og herefter åbne brystkassen. Slap af og træk vejret dybt en enkelt gang eller 2. Læg nu skålen i venstre håndflade, hvis du er højrehåndet (modsat hvis du er venstrehåndet). Hold køllen i højre hånd mellem tommelfinger og pegefinger, præcis som du holder en blyant eller kuglepen. Sørg for, at dit greb er fast om trækøllen. Dit håndled er stadig løst. Du er nu klar til at slå tonen an. Slå nu let på ydersiden af din buddha syngeskål med trækøllen. Du kan “nøjes” med den slående tone eller du kan vælge at begynde at eksperimentere med tonerne ved at køre trækøllen rundt om skålens yderside.

Hvad er en klangskål?

Klang- og syngeskåle stammer fra den buddhistiske kultur og fra Himalaya. Syngeskålen er et instrument der kan spores tilbage til Asien ca. 2000 år f. kr., og både antikke syngeskåle samt de skåle der bliver fremstillet i Himalaya i dag består alle hoved saligt af det man kalder for klokke bronze

Anvendelse af klang- og syngeskåle

Buddha syngeskål og klangskålen anvendes til meditation og yoga. Skålene er også ret populære som et redskab i forbindelse med yoga sessioner.

Skålene kan også benyttes til klangmassage, som også kaldes for cellemassage, da klangmassage. Nogle mener, “at man kan påvirke DNA’en med klagens frekvenser og lydbølger”.

Læs mere om syngeskåle, deres fremstilling og deres oprindelse her.

Yderligere information

Vægt 1.5 kg

Du kunne også være interesseret i...