Kelim pude 177

429.00 kr.

Håndvævet kelim pudebetræk med inderpude

finehome smukke kelim vintagepuder er syet af ægte orientalsk kelimtæppe fra Tyrkiet.

Produktinformation:

  • 1 stk. 40×60 cm pude
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld.

Frisk boligen med flot unika kelim pude som leveres med lækker monteringspude med fjer.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 177

Smuk kelim pude 40×60 fra finehome er en orientalsk kelim pude håndsyet af ægte kilim fra Tyrkiet. Kelim puder er for dig, som ønsker noget unikt og anderledes i din boligindretning. Unik fordi de orientalske kilim pudebetræk er håndlavet af vintage kelim og unik fordi mønsteret ikke er ens i nogle af de farvestrålende tyrkiske kunsthåndværker. Det betyder også, at der er ikke tale om pude-produktion på maskiner, men håndlavet kilim pudebetræk.

Historien om orientalske puder

Unika kelim puder giver dit hjem sit helt eget særpræg. En smuk kelim pude kan have en lang og spændende historik. Trendcarpets eller kelim-puder som de populært hedder, stammer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster. Eksperter kan se kelims oprindelsessted.

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønster dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske vintage tæpper er indfarvet med plantefarver. Kendetegnet for kelim puder er, at de som oftest har farvestrålende mønster med eller uden striber. Det er som oftest familiens kvinder fra de orientalske lande, der fremstiller de unikke håndlavede kunsthåndværker.

Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du finde mere information her.

Find dit unikke sofapude sæt

finehome får løbende varer hjem fra vores faste samarbejdspartnere i de orientalske lande. Har du specifikke ønsker på mål og farver til en smuk kelim pude kan du kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Alle finehome kelimpuder 40×60, 50×50, 60×60, 40×40, 40×70 cm vintage kelim puder stammer fra de orientalske lande.  Har du lyst til at se hele udvalget af store og små vintage puder, kan du følge dette link

Alle finehome kelim puder  leveres med monteringspuder. Kelim pudebetræk tåler ikke vaskemaskine. Vi anbefaler at afmontere pudebetrækket og sende betrækket til rensning.

Levering:

finehome leverer dine kelim puder direkte til din dør eller med GLS. Du har mulighed for selv at hente hos os. Se yderligere information i check-out.

Ved køb af 2 smukke kelim puder fra finehome får du GRATIS fragt. finehome leverer lynhurtigt.

Yderligere information

Vægt 3.500 kg

Du kunne også være interesseret i...