Kelim Pude – 124

329.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

Nyd smuk ægte kelim vintage pude i boligindretningen.

Produktinformation:

  • 40 x 40 cm
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld
  • Skal renses

Køb din smukke pude i dag og få hurtig levering.

Levering til døren eller til pakkeshop.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude med mønster

Smuk kelim pude med mønster og striber. Den lille kelim pude 40×40 leveres med lækker montagepude med fjer. Kelimpuden er lavet af smukt vintage kelim tæppe. Kelim puder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede kilim pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder det er lavet af samme tæppe. Derfor minder de meget efter hinanden i stil og mønster.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

finehome ægte kelim puder i smukke farver og unika vævning giver dit hjem sit helt eget særpræg. Puderne kan benyttes i sofa, på sengen, som pyntepude eller der, hvor du synes der mangler opfriskning af farver. En kelim pude med mønster og striber giver dig noget unikt og anderledes i din boligindretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønster dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål til din unikke vintage kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Lille pude i orientalsk kelim

Den lille kelim pude med mønster og striber måler 40×40 cm. Den kan matches med kelimpuder i flere størrelser. Vælg mellem 40×40, 50×50, 40×60, 60×60 cm unikke håndsyede smukke kilims. De store robuste puder kan benyttes også benyttes som gulvpuder. Har du fået lyst til at se det samlede udvalg af finehome unika kelim puder, kan du følge dette link

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:  Kelim tåler ikke vaskemaskine. Vi anbefaler rensning af  finehome farvestrålende kelim pude med striber og mønster.

Levering: finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din hjemme adresse. Køb en smuk unika kelim pude med mønster 40×40 cm online få leveret en flot billig pude med monteringspude finehome tilbyder gratis fragt ved alle køb i Odense samt gratis fragt ved køb for over 499 kr. i resten af Danmark.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...