Kork yogablok

99.00 kr.

Kork yogablok fra finehome er det naturlige valg af en god & funktionel yogablok.

Yogablok i kork fra finehome

Populær yogablok i kork. Perfekt støtte yogatræning

Specifikationer:

Mål: 22,5 x 15 x 7,5 cm.

Materiale: Fremstillet af bæredygtigt kork.

Form: Murstensform med runde kanter.

Køb bæredygtig korkblok online og få lynhurtig levering,

10 på lager

Beskrivelse

Kork yogablok

Populær og funktionel yogablok kork til udstræk, pilates & yoga øvelser. Yogablokke kork er til dig, der gerne vil dybere ind i dine yoga stillinger samtidig med at du skåner din krop andre steder. En yogablok er det perfekte redskab, der giver god støtte. Yogablokken er ideel for ekstra udfordring under udøvelse af yoga. finehome yogablokke kork  et praktisk hjælpemiddel bæredygtig korkmateriale til yogatræning og udstrækningsøvelser.

Yogablokke kork

finehome yogablok i kork

God og pålidelig kork yoga blok

Specifikationer yogablok kork fra finehome

Mål og form:

  • Længde: 22,5 cm
  • Bredde: 15 cm
  • Højde: 7,5 cm
  • Murstensform med afrundede kanter.
  • Vægt: 765 gram.

Materiale: Fremstillet af bæredygtigt kork.

Mangler du en lækker bæredygtig yogamåtte kork eller af naturgummi med positionslinjer / alignment system kan du checke finehome højkvalitets yogamåtter her: finehome yogamåtter

Hvad skal jeg bruge en yogablok til?

En yogablok er yogaudstyr, du kan bruge til yoga og pilates samt til udstræk af scener og muskler. finehome yogablok kork er perfekt, hvis du har brug for støtte til øvelser og komplicerede stillinger. Kniber det med at nå jorden med armen, kan yogablokken kork bruges som forlængelse af din arm så du kan nå ned til gulvet.

Har du behov for ekstra styrke i ben kan du klemme yogablokken fast mellem dine ben. Dermed trænes lår og coremuskler. Ønsker du ekstra udfordring kan du øve dig i yogapositioner, der ellers er for svære ved at placere dig på blokken for at få dybere stræk.

Yogablok kork øvelser

Yogablok øvelser er for alle. Uanset om du er utrænet, nybegynder eller en rutineret yogi, kan du med fordel bruge en yogablok, men især som utrænet yogi / nybegynder kan du have stor gavn af en yogablok.

Den robuste yogablok kork kan også give skøn afslapning for lænden. Læg blokken lige under korsbenet. Den hårde del lige over balderne, inden rygsøjlen starter. Hvis du tager benene op i luften og presser korsbenet ned mod blokken, så skal det føles stabilt. Placer derefter fødderne ned i måtten med god bredde imellem fødderne og læn knæene mod hinanden. Det er godt for mine lændeøvelser, men prøv selv at udforske, hvad der føles godt for dig 🙂

En yogablok kork kan give en dig vidunderlig bryst- og skulderåbning. Er du nybegynder anbefaler vi  mere vejledning i disse stillinger for at undgå eventuelle skader.

Kork er et naturprodukt

Kork er det bæredygtige valg.

Fragt og levering af kork yoga blok

finehome leverer dit træningsudstyr til pakkeshop eller direkte din privat adresse. Har du lyst til selv at afhente dit yogaudstyr til hjemme- eller udtræning er du velkommen hos vores lokale blomsterhandler BluMen, Østerbæksvej 90, Odense M. Se yderligere information ved check-out.

Kork yogablokken er det bæredygtige valg af træningsudstyr. Se evt. mere information om kork her

finehome tilbyder gratis fragt ved alle køb på over 499 kr. finehome tilbyder gratis fragt på alle leveringer i Odense. Leveringstid: 2 hverdage. Køb nemt og sikkert online her.

Yderligere information

Vægt 0.765 kg

Du kunne også være interesseret i...