Yogablok kork - yogablokke kork - lav yogablok øvelser- finehome

Kork yogablok

89.00 DKK

Kork yogablok fra finehome er det naturlige valg af en god & funktionel yogablok.

Yogablok i kork fra finehome

Populær yogablok i kork. Perfekt støtte yogatræning

Mål: 22,5 x 15 x 7,5 cm.

Materiale: Fremstillet af bæredygtigt kork.

Form: Murstensform med runde kanter.

Køb online og få leveret til døren eller til pakkeshop.

Leveringstid: 2 hverdage.

4 på lager

Beskrivelse

Kork yogablok

Populær og funktionel yogablok kork til yogablok øvelser. Yogablokke kork er til dig, der gerne vil dybere ind i dine yoga stillinger samtidig med at du skåner din krop andre steder. En yogablok er et perfekt redskab, der giver god støtte samtidig med at blokken kan give ekstra udfordring under udøvelse af yoga. finehome yogablokke kork  er et effektivt og praktisk hjælpemiddel i stabilt godt korkmateriale til din yogatræning og til dine udstrækningsøvelser.

Yogablokke kork

finehome yogablok i kork

God og pålidelig kork yoga blok

Specifikationer kork yogablok fra finehome

Mål og form: Længde: 22,5 cm, Bredde: 15 cm, Højde: 7,5 cm. Murstensform med afrundede kanter.

Vægt: 765 gram.

Materiale: Lavet af bæredygtigt kork.

Har du også behov en en lækker yogamåtte i kork eller i naturgummi med positionslinjer / alignment system, kan du her finde et godt udvalg af finehome yogamåtter lige her: finehome yogamåtter

Hvad skal jeg bruge en yogablok til?

En yogablok er yogaudstyr, du kan bruge til yoga og pilates samt til udstræk af scener og muskler. finehome yogablok kork er perfekt, hvis du har brug for støtte til øvelser og komplicerede stillinger. Kniber det f.eks. med at nå jorden med armen, kan yogablokken kork bruges som forlængelse af din arm i forhold til at nå jorden.

Har du behov for ekstra styrke i ben kan du klemme yogablokken fast mellem dine benene. Dermed trænes lår og coremuskler. Ønsker du ekstra udfordring kan du øve dig i yogapositioner, der ellers er for svære ved at placere dig på blokken i forhold til at få dybere stræk.

Yogablok kork øvelser

Yogablok øvelser for alle – Uanset om du er utrænet, nybegynder eller en rutineret yogi, kan du med fordel bruge en yogablok. Især som utrænet yogi / nybegynder kan du have stor gavn af en yogablok.

Den robuste yogablok i kork kan også give skøn afslapning for lænden. Læg blokken lige under korsbenet. Den hårde del lige over balderne, inden rygsøjlen starter. Hvis du tager benene op i luften og presser korsbenet ned mod blokken, så skal det føles stabilt. Placer derefter fødderne ned i måtten med en god bredde imellem og læn knæene mod hinanden. Det er godt for mine lændeøvelser, men prøv selv at udforske det 🙂

finehome kork yoga blok kan give en dig vidunderlig bryst- og skulderåbning. Er du nybegynder anbefaler vi  mere vejledning i disse stillinger for at undgå eventuelle skader.

Kork er et naturprodukt

Kork er det bæredygtige valg

Kork yogablokken er det bæredygtige valg af træningsudstyr. Se mere information om kork her

Fragt og levering af kork yoga blok

finehome leverer dit træningsudstyr til pakkeshop eller direkte din privatadresse. Har du lyst til selv at afhente dit yogaudstyr til hjemmetræning er du velkommen hos vores lokale blomster-handler BluMen, Østerbæksvej 90 i Odense M. Se information i check-out.

finehome tilbyder gratis fragt ved alle køb på over 499 kr. finehome tilbyder gratis fragt på alle ordrer i Odense.

Leveringstid: 2 hverdage.

Køb nemt og sikkert online her.

Yderligere information

Vægt 0.765 kg

Du kunne også være interesseret i...