Tilbud

Yogamåtte 4mm skridsikker yogamåtte af øko naturgummi, grå

399.00 DKK 287.00 DKK

Mangler du den rigtige yogamåtte med guide til yoga positioner – på tilbud?

yoga måtte

Anti-slip økologisk yogamåtte med alignement system, som er en guide til yoga positioner.

Spar lige nu 28% på finehome 4mm økologiske yogamåtte med “et godt greb” af naturgummi. Yogamåtten har et alignmentmønster, som er et mønster præget i yogamåtten og bruges om “guide for yoga-positioner”. Et godt redskab for alle yogier. Træningsmåtten er velegnet til alle typer yoga på grund af yogamåttens fasthed og densitet.

Brug denne bæredygtige træningsmåtte i høj kvalitet til yoga, meditation, pilates, gymnastik m.v. Benyt yogaunderlaget derhjemme i dit eget “yoga studie” / trænings område, i naturen eller i fitness centret (når det igen bliver muligt). Yogamåtten tilbydes i grå eller i sort. Den sorte kan du se her: sort yogamåtte.

Fakta: Længde: 183 cm / Bredde: 68 cm / 4mm høj. Farve: Grå, Materiale: Naturgummi., Vægt: ca. 2,6 – 2,7 kg. finehome leverer til pakkeshop og tilbyder også hjemmelevering. Shop nemt online her.

Beskrivelse

Yogamåtte 4mm skridsikker økologisk træningsmåtte af naturgummi, grå

finehome økologiske træningsunderlag i naturgummi er en luksuriøs udgave af yogamåtten. Den har en perfekt tykkelse til yogatræning og giver en ekstra god affjedring og komfort uden at blive for blød. Træningsmåtte er velegnet til alle typer yoga, gymnastik, hjemmetræning mm.

Økologisk yogamåtte – Skridsikker

Idet yogamåtten er lavet af naturgummi sikrer materialet at underlaget er meget skridsikker. Den støtter dig, så du ikke glider, når du er i dine yderstillinger/positioner.

Alignment System – Guide til yogastillinger

finehome yogamåtten indeholder en guide positioner  som kan bruges efter behov til følgende stillinger:

  • Baseline: Baseline er linjen som hjælper dig med at holde den vertikale balance
  • The Center Line: Er linjen i midten (centerlinje)
  • Staring Point: Et et punkt midt på måtten du kan kigge på for at holde balancen
  • Symmetry Point: Er et punkt “45 grader linjen” på måtten – for at holde vertikal balance og reversal point.

YOGA er et indisk system til indøvelse af åndedrætsteknik og kropsstillinger. En yogi er en person, der praktiserer yoga. Studier peger også på meget positive effekter på mental og fysisk sundhed og personlig udvikling ved udøvelse af yoga.Yoga kan også bruges til at slippe fri af stress og blive sund i både krop og sind. Se flere fordele ved yoga i denne arktikel – derfor bliver vi lykkelige af yoga

Fakta
Vaskeanvisning: Måtten kan vaskes med vand og eller sulfo/varmt vand. Skal eftertørres med en tør klud. Tåler ikke vaskemaskine.

Længde: 183 cm / Bredde: 68 cm / 4mm høj. Farve: Sort, Materiale: Naturgummi., Vægt: ca. 2,6 kg

Du er endvidere meget velkommen til at kontakte finehome.dk for yderligere information, hvis du ønsker at vide mere om  yoga, yogamåtter og vores produkter på info@finehome.dk – eller på mobil: 30354616.

finehome tilbyder også tilhørende yogatasker som kan ses via dette link: finehome yogataske

Yderligere information

Vægt 2.90 kg

Du kunne også være interesseret i...