Yoga måtter

Viser alle 4 resultater

Bedste yogamåtte kvalitet

Mangler du den bedste yogamåtte i naturgummi, kork eller suede?

4mm yogamåtte af naturgummi

Super lækker yogamåtte med aligment system

finehome passer på kloden. Derfor er vores yogamåtter produceret efter et bæredygtigheds princip. Yogamåtterne fra finehome har en perfekt overflade med et godt greb, så du ikke glider under træningen.

Træningsmåtten i sort og grå har positionslinjer. Den er fremstillet af økologisk naturgummi. Yogamåtter i naturgummi udemærker sig som oftet ved at være bedst i test.

finehome korkyogamåtte har en virkelig smuk overflade med alignmentsystem. Bagsiden er af naturgummi. Træningsunderlaget giver maksimal komfort og stabilitet.

finehome suede og naturgummi yogamåtte er i smukke blå og hvide farver. Den ligger godt fast på gulvet. Nyd det flotte design, når du træner.

Alignment System er din guide til yogapositioner

Flere af yogamåtterne har et godt og funktionelt alignment system, som er et mønster præget i yogaunderlaget. Mønsteret fungerer som din “guide til yoga-positioner”. Grundet yogamåttens densitet er det muligt, at dyrke alle former for yoga, fitness, gymnastik, pilates og meditation på underlagene.

yoga måtte i høj kvalitet - finehome

Naturvenlige yogamåtter i høj kvalitet

Anmeldelser af finehome yogamåtter

Vores eksklusive yogamåtter er anbefalet af yogier og yogainstruktører i Danmark: “Rigtig rigtig fed måtte, fantastisk kvalitet” og “vi nyder vores yogamåtte fra finehome”, “det er min yndlings yoga måtte”. En af de sidste anmeldelser er “bestilte en yogamåtte til 300 kr. som var på fuld højde med en anden jeg har og den kostede betydeligt mere”.

finehome tilbyder yogatasker  i grå/sort samt yogastroppe.

Yogamåtte 4mm økologisk naturgummi

Yogaunderlag med et “godt greb”

Forkæl dig selv med egen yogamåtte og mærk yogaens positive effekter på din mentale og fysiske sundhed.  Du kan træne på stuegulvet derhjemme eller tage den med, når du skal til fitness eller i  yogastudiet.

I disse lidt specielle tider anbefaler finehome egen yogamåtte i fitnesscentret eller yogastudiet.

Køb finehome yogamåtte online

Du kan nemt købe din non-slippery yogamåtte online. finehome leverer hurtigt. finehome leverer i løbet af ca. 2 arbejdsdage. Få gratis fragt ved online køb på over 499 kr.

Et lille tip. Vi oplever ofte at få bestillinger på 2 yogamåtter på en gang. Hvis du bestiller sammen med en ven eller veninde opnår I gratis fragt ved køb af 2 stk 😉 Du også selv velkommen til at hente din måtte hos os i Odense.