Tilbud

Alba Design badehåndklæde Organic hvid, 70×140

Original price was: 179.00 kr..Current price is: 129.00 kr..

Økologiske hvide badelagner er et perfekt valg for de, der ønsker at nyde en luksuriøs og behagelig badeoplevelse. finehome store badehåndklæde er lavet af 100 % økologisk bomuld, der er blødt, absorberende og åndbart. De er også meget holdbare og vil holde i mange år.

Økologiske hvide badelagner er et perfekt valg for de, der ønsker at nyde en luksuriøs badeoplevelse.

Økologiske hvide badelagner fra danske finehome

Fordele ved økologiske hvide badelagner:

 • Blødt og absorberende
 • Åndbart
 • Holdbart
 • Øko-venligt

FAKTA

 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld
 • Vask ved 60 grader
 • Mål 70×140 cm med 2 stropper
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbeltvundet organisk bomuld

Beskrivelse

70×140 hvide økologiske håndklæder i højeste kvalitet

På udkig efter hvide badelagner 70×140 med GOTS organisk EU certifikat? finehome Organic Hearts hvide øko badehåndklæder skaber eksklusiv stemning på badeværelse og i boligen. Støt op omkring bæredygtighed samtidig med, at du får et super lækkert hvidt badelagen 70×140, som føles blød og lækker mod huden. Nyd store hvide badelagner efter karbadet eller brusebadet og føl god tørreevne og absorberingsevne. Badehåndklædets bomuld er GOTS certificeret, vævningen dobbeltvundet 20/2. Du har en 100% god garanti, for et lækkert hvidt badehåndklæde med høj tørreevne.

Miljøvenlige håndklæder

badehåndklæde 70x140 organic hearts fra finehome i hvid

Økologiske håndklæder i højeste GOTS kvalitet

Hvorfor købe bæredygtige håndklæder? Fordi du som finehome passer på kloden, arbejdende mennesker samt vores fælles natur. finehome Organic Hearts håndklædeserie har stor fokus på grøn bæredygtighed.

finehome økologiske hvide badelagner 70×140  er fremstillet til danske og nordiske hjem, der har fokus på grøn bæredygtighed. De ekstra bløde hvide badehåndklæder i eksklusiv kvalitet er skab til dig, der prioriterer kvalitet, funktionalitet samt miljø højt..

Hvad betyder GOTS certificering hvide badelagner 70×140?

Med GOTS certificeringen er du sikker på, at der er taget hensyn til at bomulden er 100% økologisk. GOTS certificering betyder, at der er værnet om social ansvarlighed i forbindelse med produktionsprocessen. Produktionskæden er certificeret af Global Organic Textiles Standard (GOTS), som er verdens førende sundhedsmærke indenfor tekstiler inklusiv en Organic certification EU. Læs mere om GOTS-certificering her.

De GOTS certificerede hvide badelagner har et elegant indvævet hjertemønster i den ene ende. Logoet fremstår flot på begge sider af det store 70×140 luksus badehåndklæde. Organic Hearts hvide badelagner er ren forkælelse for dig og familien. Du vil elske det store badehåndklæde, som udstråler kvalitet og renhed.

Økologiske hvide badelagner 70×140

FAKTA:

 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld. Certificeret i henhold til OEKO-TEX(R) Standard 100.
 • Vask ved max 60 grader
 • Mål 70×140 cm
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbelttvundet økologisk bomuld
 • finehome hjertelogo er smukt indvævet i badelagnets ene ende. Den flotte firkløver i hjerter fremstår flot og enkelt på begge sider af badehåndklædet.
 • 2 dekorative og praktiske hængestropper.
 • Dansk håndklæde design fra finehome

De 2 finehome stropper sikrer, at du kan hænge dine hvide badelagner op efter vask på midten samt i den ene ende.

Organic Hearts luksus håndklæder fra finehome tilbydes i 3 flotte tidløse skandinaviske farver: Hvid, mørk grå, sandfarve. Badehåndklædet tilbydes i 3 størrelser: 70×140, 50×100 i 30×30 cm (vaskeklud).

Har du fået lyst til at købe en hel håndklædepakke med 2 stk. vaskeklude, 2 stk. håndklæder samt 2 stk. badehåndklæder kan du spare ved at købe en økologisk håndklædepakke. Se mere her håndklædepakker

Køb bæredygtige produkter nemt og sikkert online. Opnå gratis fragt ved køb for mere end 499 kr. Få gratis fragt på alle leveringer i Odense. Se muligheder for selv at hente og få leveret i check-out.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg
Størrelse

70×140 cm

Vaskeanvisning

Vask badelagner før brug

Læg det hvide badehåndklæde i blød natten over i koldt vand. Vask det herefter.

finehome anbefaler ikke skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrer og nedsætter tørreevnen i badehåndklædet. I stedet anbefaler finehome en lille smule eddike i vaskemaskinen. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Badelagner må gerne tørretumbles.

Du kunne også være interesseret i...