Badehåndklæder 70x140 | Køb badehåndklæder 70x140 tilbud | finehome
Tilbud

AROSA DESIGN Badehåndklæde hvid, 70X140 cm

129.95 DKK 89.00 DKK

Opgrader bademiljøet med hvide luksus badehåndklæder 70×140.

Hvidt badehåndklæde Arosa Design fra finehome

Hvide badehåndklæder 70×140 til spa og bad

Det bløde badehåndklæde i 100% bomuld har en enestående tørreevne.

Ønsker du et bademiljø der udstråler renhed, kan du roligt slå til ved køb af hvide badelagner 💦

Håndklæderne fra finehome bevarer deres form, farve og fyldighed vask efter vask.

Det danske håndklædedesign Arosa Design tilbydes i 40×60, 50×100 og 70×140.

finehome leverer hurtigt. Se mulighed for gratis levering i check-out.

Kategori:

Beskrivelse

Badehåndklæder 70×140

Skab spa stemning i baderummet med store badehåndklæder 70×140 i hvid. De store badelagner giver indretningen på badeværelse og bademiljøer et flot rent udtryk. De hvide badehåndklæder skaber skøn stemning af renhed og wellness. Badehåndklæder 70×140 kan matches med mindre håndklædestørrelser fra samme Arosa Design. De hvide badebåndklæder er super bløde med god absorberingsevne. Arosa Design er dansk design og tilbydes i 3 flotte nordiske tidløse farver hvid, grå og beige samt i små og store størrelser: 70×140 cm, 40×60 cm  50×100 cm.

Opbevaring af håndklæder

Badehåndklæder 70x140 i håndklædeholder

Lækre badehåndklæder 70×140 fra finehome

Badeværelset er som oftest ikke hjemmets største rum. Derfor kan det være svært at få plads til mange store badehåndklæder. Lad dig inspirere af at udstille og opbevare dine badelagner som en del af indretningen på badeværelset. Rul f.eks. de store hvide badehåndklæder 70×140 smukt i en bunke på en hylde eller læg dem i en kurv. Wupti – så har du en skøn wellness og spa-stemning.

Håndklædeholderen fra EmilieC kan integreres i badeværelsets indretning og skabe en spa-lignende fornemmelse.

Se praktisk information, vaskeanvisning og fakta mv. fra finehome

Vaskeanvisning- før brug
Det anbefales at lægge de store badehåndklæder 70×140 i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. De vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstil fibrene åbner sig.

Det bløde badehåndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler finehome en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask af hvide badehåndklæder ?

Hvidt vasketøj af bomuld tåler normalt vask ved høj temperatur. Vask ved minimum 60 grader. Du skal bruge vaskepulver til hvid vask og ikke flydende vaskemiddel. Flydende vaskemidler indeholder ikke blegemidler, som vaskepulver i pulverform til hvidt tøj gør. Hvis du vil bevare de store badehåndklæder hvide, anbefaler finehome, at du vasker badehåndklæderne sammen med andre hvide tekstiler.

Hvide badehåndklæder 70×140

Fakta:
100% bomuld: Long staple cotton.
Længde: 140 cm. Bredde: 70 cm. Mærke: finehome
Farve: Hvid, AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM

De hvide badelagner matcher finehome bruseforhæng i 100% bomuld. De stilfulde badeforhæng med striber fra finehome tilbydes i 3 farver . Se badeforhæng i stof her: finehome badeforhæng

Har du behov for nye store badehåndklæder 70×140 plus+ kan vi anbefale finehome luksus hammamhåndklæder som måler 100×150. Se udvalg af hammamhåndklæder her

Fragt

finehome sender hurtigt. Du er velkommen til selv at hente i Odense. Du får gratis fragt på alle bestillinger til levering i Odense samt gratis fragt i resten af landet ved køb på over 499 kr.

Køb dine hvide store håndklæder her, hvis du ønsker et robust badehåndklæde der bevarer form, farve og blødhed vask efter vask.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg
Størrelse

70×140

Du kunne også være interesseret i...