AROSA DESIGN Badehåndklæde hvid, 70X140 cm

129.95 kr.

Opgrader badeværelset med store hvide luksus håndklæder i 100% blød bomuld.

hvide luksus håndklæder i 100% bomuld fra finehome

Skab spa stemning på badeværelse med hvide håndklæder

Det store håndklæde

  • har dekorative  striber i hver ende af badehåndklædet
  • mål: 70×140 cm (designet tilbydes også i 50×100 og 40×60)
  • badehåndklædet har 2 fine finehome stropper
  • 100% bomuld & dansk finehome design, Arosa Design

Køb gode badehåndklæder med høj tørreevne online til badeværelset.

Beskrivelse

Badehåndklæder 70×140

Skab spa stemning i baderummet med store badehåndklæder 70×140 hvid, Arosa Design fra finehome. De store badelagner giver indretningen på badeværelse og bademiljøer et flot rent udtryk. De hvide badehåndklæder skaber skøn stemning af renhed og wellness. Badehåndklæder 70×140 kan matches med mindre håndklædestørrelser fra samme danske Arosa Design. De hvide luksushåndklæder er super bløde med god absorberingsevne. Arosa Design er dansk design og tilbydes i 3 flotte nordiske tidløse farver hvid, grå og beige. Sortiment: Små og store størrelser. Klik her for at se alle finehome håndklæder

Opbevaring af håndklæder

Badehåndklæder 70x140 i håndklædeholder

Lækre badehåndklæder 70×140 fra finehome

Badeværelset er som oftest ikke hjemmets største rum. Derfor kan det være svært at få plads til mange store badehåndklæder. Lad dig inspirere af at udstille og opbevare dine badelagner som en del af indretningen på badeværelset. Rul f.eks. store hvide badehåndklæder 70×140 smukt i en bunke på en hylde eller læg dem i en kurv. Vupti – så har du en skøn wellness og spa-stemning.

Håndklædeholderen fra EmilieC kan integreres i badeværelsets indretningen.

Vask af hvide badehåndklæder ?

Hvidt vasketøj af bomuld tåler normalt vask ved høj temperatur. Vask ved minimum 60 grader. Du skal bruge vaskepulver til hvid vask og ikke flydende vaskemiddel. Flydende vaskemidler indeholder ikke blegemidler, som vaskepulver i pulverform til hvidt tøj gør. Hvis du vil bevare de store badehåndklæder hvide, anbefaler finehome, at du vasker badehåndklæderne sammen med andre hvide tekstiler.

Hvide badehåndklæder 70×140

Fakta:
100% bomuld: Long staple cotton.
Længde: 140 cm. Bredde: 70 cm. Mærke: finehome
Farve: Hvid, AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM

De hvide badelagner matcher finehome bruseforhæng af 100% bomuld. De stilfulde badeforhæng med striber fra finehome tilbydes i 3 farver . Se badeforhæng i stof her: finehome badeforhæng

Har du behov for nye store badehåndklæder 70×140 plus size kan vi anbefale finehome luksus hammamhåndklæder som måler 100×150. Du kan finde både hammamhåndklæder og finehome håndklæde hos os.

Hurtig levering af store håndklæder

finehome sender hurtigt. Du er velkommen til selv at hente dine nye store hvide håndklæder hos os. Du får gratis fragt på alle bestillinger til levering i Odense samt gratis fragt i resten af landet ved køb på over 499 kr. Køb hvide store håndklæder her, hvis du ønsker et robust badehåndklæde der bevarer form, farve og blødhed vask efter vask.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg
Størrelse

70×140

Vaskeanvisning

Se praktisk information, vaskeanvisning 

Vaskeanvisning- før brug
Det anbefales at lægge de store badehåndklæder 70×140 i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. De vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstil fibrene åbner sig.

Det bløde badehåndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler finehome en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Du kunne også være interesseret i...