Strandlagen 95×185

89.00 kr.

På udkig efter et let strandlagen med striber?

Nyd stort og praktisk strandlagen på stranden, ved poolen og i hjemmet

Let strandlagen i hvid og lilla 95x185 cm

200 gram let strandlagen til hyggeligt udendørsliv

Fakta finehome strandlagen:

  • Mål 95×185 cm
  • 100% let tyrkisk bomuld
  • Farver: Hvid og lilla

finehome leverer lynhurtigt.

11 på lager

Beskrivelse

Stort og praktisk strandlagen

finehome strandlagen 95×185 cm er uundværligt på strandturen eller ved poolen. Det store tynde strandlagen i lilla og hvid er et originalt tyrkisk strandhåndklæde og hammam håndklæde du nemt kan binde om dig på en lækker sommerdag på stranden. Strandlagnet er tyndt og let og så vejer det kun 200 gram. Det betyder også, at det stribede 100% bomuldslagen tørrer lynhurtigt i solen og i blæsten.

Hvad er strandhåndklæder og strandlagener – også kaldet hammam håndklæder

Et hammam håndklæde eller et pesthemal er et tyndt vævet stort klæde, som oprindeligt blev brugt i tyrkisk bad, det tyrkerne kalder en hamam. Hammamhåndklædet er stort nok til, at du kan vikle det om kroppen som en sarong. Hos finehome finder du billige, praktiske og holdbare i flere forskellige størrelser, stilarter samt farvekombinationer. Det store hammamhåndklæder er populære grundet deres lethed, design, farver samt tørreegenskaber.

Strandlagen med striber

Produktinformation – finehome originale strandlagen med striber:

  • Materiale: 100% bomuld
  • Vægt: 200 gram
  • Mål: strandhåndklæde 95×185 cm
  • Originalt tyrkisk håndklæde (tyndt)
  • Farve: Lys lilla og hvid
  • Frynser i begge ender

Du kan vælge mellem flere forskellige strandlagener hos finehome Se hele udvalget af hammamhåndklæder her

Vask af strandlagen

Vask af hammam håndklæder – sådan gør du:

Få dit nye håndklæde 95×185 til at suge. Bomuldsfibrene er slidstærke og er velegnet til mange gentagne vaske. Fibrene skal aktiveres for at det kan suge optimalt. Før du tager dit strandlagen i brug bør du lægge det i blød i en balje med koldt vand i cirka 24 timer. Det får bomuldsfibrene til at åbne sig, så de bedre kan absorbere vandet.

Vask hammam håndklædet ved så lave grader som muligt. Det sikrer hammamhåndklædernes levetid. Strandlagnet bør hængetørre.

Hele badetraditionen med hamam er kendt verden over. Hvis du har lyst til at læse mere fakta om hvordan et tyrkisk bad foregår kan du checke fakta her. Har du lyst til at se udvalget af alle finehome håndklæder, kan du checke linket her finehome leverer lynhurtigt. Se muligheder for levering i check-out.

Yderligere information

Vægt 0.300 kg

Du kunne også være interesseret i...