AROSA DESIGN Håndklæde 50×100 cm grå

79.00 kr.

Tid til nye grå håndklæder?

grå håndklæder i 40x60, 50x100 og 70x140 fra finehome, Arosa Design

Grå luksus håndklæder

Få skøn stemning på badeværelset med luksus håndklæder i en smuk grå farvenuance.

Specifikationer:

  • Design: finehome AROSA DESIGN håndklæder
  • Fremstillet af 100% blød bomuld
  • Høj tørreevne
  • Mål: 50×100 cm
  • 2 stropper

Det flotte håndklædedesign er robust og holder på form og farve vask efter vask.

finehome leverer lynhurtigt i hele Danmark

Beskrivelse

Grå luksus håndklæder online

Vil du skabe en rolig skandinavisk stemning i bademiljøet med gode håndklæder grå? Hos finehome kan du roligt slå til med det samme. Absorberingsevnen er høj i de lækre grå bomuldshåndklæder. Bomuldskvaliteten er i top og håndklædet holder på den smukke grå afdæmpede farve vask efter vask.

Håndklæder grå – Dansk Design

finehome håndklæder

Afdæmpet smuk grå farve
Den afdæmpede grå farve i Arosa Design håndklædet giver din badeværelsesindretningen en smuk skandinavisk stemning. Håndklædefarven grå pynter uden at være for dominerende. Den grå tone er et flot farvevalg til et badeværelse, hvad enten badeværelset er lyst eller mørkt. Den grålige tone er også flot på badeværelser med en kombination af grå og andre naturmaterialer. De grå håndklæder, Arosa Design har fantastiske tørreegenskaber. Designet har 2 finehome stropper – en i kort ende og en i den lange side.

Fakta finehome Arosa Design håndklæder

  • Fremstillet af 100% blød bomuld.
  • Længde: 100 cm
  • Bredde: 50 cm
  • Mærke: finehome, Arosa Design – dansk design
  • Farve: Grå, TPG/ID – 14-4203 – 450 GSM

Arosa Design finehome håndklæder tilbydes i 3 smukke skandinaviske farver: grå, hvid og beige.

Vælg også mellem 3 størrelser håndklæder: 70×140, 40×60, 50×100. Håndklædekvaliteten er god og robust, hvilket betyder, at håndklædet kan tåle at blive brugt og vasket ofte.

finehome håndklæder grå matcher til finehome badeforhæng produceret i 100% bomuld, De flotte badeforhæng i stof som ikke klæber mod kroppen kan du se her: badeforhæng finehome

Håndklæder som gaveidé

Skal du give en værtindegave, en mors dags gave eller savner du blot inspiration til gaver? Eksklusive grå bomuldshåndklæder er en af de mange gode gaveidéer du finder hos finehome. Gode håndklæder grå fra finehome er funktionelle og robuste. De kan bruges igen og igen. Derfor anbefaler finehome bomuldshåndklæder, som den gode gaveidé. Se hele udvalget luksus håndklæder her.

Har du spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk eller på mobil: 30354616.

Har du brug for et godt råd ift. hvordan du sikre den bedste håndhygiejne, kan du finde yderligere oplysninger om vask af hænder lige her.

Få gratis fragt ved køb på over 499 kr. Få gratis fragt på alle leveringer i Odense. Køb gode luksus håndklæder nemt og sikkert lige her.

Yderligere information

Vægt 0.280 kg
Vaskeanvisning

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at lægge dit nye grå håndklæde i blød i koldt vand natten over og gerne i 24 timer. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikre at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve. Håndklæder skal vaskes ved 60 grader. Behandlingen sikrer at alle bakterier udryddes. Ligeledes bevarer de gode håndklæder deres gode sugeevne.

Bløde finehome håndklæder grå
Vi vil opfordre dig til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrer og nedsætter absorberingsevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også bedre for miljøet end syntetiske stoffer.

Størrelse

50×100 cm

Du kunne også være interesseret i...