Luksus gæstehåndklæder grå | 40x60 lille gæstehåndklæde | finehome
Tilbud

Gæstehåndklæde grå 40×60 cm Arosa Design finehome

39.95 DKK 19.95 DKK

Skift håndklæder ofte i denne lidt specielle tid

– det er nemt at sikre hygiejnen med gæstehåndklæder på badeværelset.

grå gæstehåndklæde

Gæstehåndklæde i grå. God oplevelse efter håndvask

Grå AROSA DESIGN gæstehåndklæder fra finehome giver badeværelset et elegant udtryk.

Håndklædet føles eksklusivt i hånden. Du og dine gæster vil nyde den gode tørreevne.

Gæstehåndklædet er 40×60 cm. Designet tilbydes i 40×60, 50×100 og 70×140.

Køb luksus kvalitet, som holder farven efter vask lige her.

 

Beskrivelse

Luksus gæstehåndklæder

Ønsker du bløde luksus gæstehåndklæder grå Arosa Design med god tørreevne i bademiljøet? Det lille grå luksus gæstehåndklæde 40×60 cm i 100% bomuld fra finehome er dekorativt på alle badeværelser. finehome danske håndklædedesign er med mønstervævede striber i begge ender af de lille grå håndklæde. Bomuldshåndklædets tørreevne er i top. Nyd roligt blødhed og sugeevnen i de små luksus gæstehåndklæder efter håndvask eller når fingrerne er blevet våde. Det er ren velvære for dine hænder 🙂 Det lille grå håndklæde har dekorative finehome stropper i begge sider af gæstehåndklædet.

Skift gæstehåndklæder ofte

Dit lille grå gæstehåndklæde bør vaskes ofte. Gode tips til hygiejne i hjemmet er at skifte håndklæde, hver gang der har været gæster i hjemmet. De lille 40×60 cm gæstehåndklæde, der hænger på badeværelset ved siden af toilettet og håndvasken bør skiftes hver dag. Det lille stykke tekstil, deler vi nemlig ofte med andre. Derved øges risikoen for at blive smittet med virus og forkølelse. Undgå store vasketøjsbunker og brug de små luksus gæstehåndklæder grå til at hænge ved siden af håndvasken. De er nemme at skifte og så fylder de små luksus gæstehåndklæder grå næsten ingenting i vaskemaskinen. Gæstehåndklædet tilbydes i flere farver.

Luksus gæstehåndklæder grå

Grå gæstehåndklæde fra Arosa Design - finehome

Få en blød og lækker oplevelse når du har vasket hænder

Bevar det bløde gæstehåndklæde blødt. Vi opfordrer til ikke at bruge skyllemiddel i din håndklædevask. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen.

Vask grå Arosa Design gæstehåndklæde ved 60 grader
De grå gæstehåndklæder skal vaskes ved minimum 60 grader. Behandlingen sikrer at bakterier udryddes og at hygiejnen opretholdes.

Vaskeanvisning – før brug
finehome anbetaler at dit lille grå gæstehåndklæde lægges i blød i koldt vand natten over. Det vaskes herefter i vaskemaskinen. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrerne åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling fjerner evt. overskydende farve og sikrer absorberingsevnen.

Fakta
Long stable cotton i 100 % bomuld. Længde: 60 cm. Bredde: 40 cm. Mærke: Grå gæstehåndklæde Arosa Design – Dansk Design fra finehome. Farve: Grå. 450 GSM.

finehome håndklæder

finehome Arosa Design håndklædeserie tilbydes i 3 størrelser: 70×140, 50×100, 40×60 og 3 smukke tidsløse farver: grå, hvid og beige. finehome har valgt en eksklusiv skandinavisk nordisk stil til badeværelsesindretningen, som holder mange år. Prisen er attraktiv. Funktionaliteten er i top i de små grå gæstehåndklæder. Har du fået lyst til at se alle finehome håndklæder, kan du klikke videre her

finehome henter inspiration hos samarbejdspartnere og deltager selv i store internationale tekstilmesser som Heimtextil. Pt. er det mest via internettet og websites pga. af den lidt specielle situation vi har. Det er også grundet den nuværende situation, at finehome nu anbefaler skift af hverdagshåndklæder hver dag. Vi synes selv det er nemmest, men også hyggeligt med små håndklæder på gæstetoilettet.

Svedhåndklæde

Det ille håndklæde kan nemt bruges som svedhåndklæde pga. den gode tørreevne. De små luksus gæstehåndklæder grå er robuste. Gæstehåndklædet holder farven vask efter vask.

Gør et godt køb og køb bedste og billigste luksus gæstehåndklæder nemt og enkelt online. finehome leverer hurtigt.

Matchende bruseforhæng fra finehome

Har du lyst til at matche dine 40×60 cm luksus gæstehåndklæder grå med badeforhæng i hvid og grå? Se udvalg af bruseforhæng i stof online lige her: finehome badeforhæng. De stilfulde badeforhæng klister ikke mod kroppen.

Yderligere information

Vægt 0.180 kg

Du kunne også være interesseret i...