Luksus gæstehåndklæder grå - 40x60 lille gæstehåndklæde - finehome
Tilbud

Gæstehåndklæde grå 40×60 cm Arosa Design finehome

19.95 DKK

Tid til nye gæstehåndklæder?

grå gæstehåndklæde

Få en god oplevelse efter håndvasken.

finehome grå AROSA DESIGN gæstehåndklæder 40×60 cm er i god bomuldskvalitet med høj tørreevne.

Det smukke gæstehåndklæde føles eksklusivt i hånden.

Det danske håndklædedesign tilbydes 3 størrelser: 40×60, 50×100 og 70×140 cm.

Køb små luksus håndklæder, som holder farve og form vask efter vask.

finehome leverer hurtigt.

Beskrivelse

Luksus gæstehåndklæder

Ønsker du bløde luksus gæstehåndklæder grå med god tørreevne på badeværelset? Det lille grå luksus gæstehåndklæde 40×60 cm af 100% bomuld fra finehome er dekorativt på gæstetoilettet og i bademiljøet. finehome danske håndklædedesign er dekoreret med vævede striber i begge ender af det lille grå håndklæde. Nyd gæstehåndklædets gode sugeevne i køkken eller på badeværelset. Det er ren velvære for dine hænder 🙂 Det lille grå håndklæde har dekorative finehome stropper på begge sider af gæstehåndklædet.

Skift gæstehåndklæder ofte

finehome, Arosa Design grå gæstehåndklæder bør vaskes ofte. Det lille 40×60 cm gæstehåndklæde, der hænger på badeværelset ved siden af toilettet og håndvasken bør skiftes hver dag. Det lille stykke tekstil, deler vi nemlig ofte med andre. Derved øges risikoen for at blive smittet med virus og forkølelse. Du kan undgå store vasketøjsbunker ved brug de små luksus gæstehåndklæder grå. Små håndklæder er nemme at skifte og så fylder de små luksus gæstehåndklæder grå næsten ingenting i vaskemaskinen. Gæstehåndklædet tilbydes i flere farver.

Luksus gæstehåndklæder grå

Grå gæstehåndklæde fra Arosa Design - finehome

Få en blød og lækker oplevelse når du har vasket hænder

Vask grå Arosa Design gæstehåndklæde ved 60 grader
De grå gæstehåndklæder skal vaskes ved minimum 60 grader. Behandlingen sikrer at bakterier udryddes og at hygiejnen opretholdes.

Vaskeanvisning – før brug
finehome anbetaler at dit lille grå gæstehåndklæde lægges i koldt vand natten over. Det vaskes herefter i vaskemaskinen. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrerne åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig. Denne behandling fjerner evt. overskydende farve og sikrer god absorberingsevne.

finehome håndklæder

finehome Arosa Design håndklædeserie tilbydes i 3 størrelser: 70×140, 50×100, 40×60 og 3 smukke tidsløse farver: grå, hvid og beige. finehome har valgt en eksklusiv skandinavisk nordisk stil til badeværelsesindretningen, som holder mange år. Prisen er attraktiv. Funktionaliteten er i top i de små grå gæstehåndklæder. Har du fået lyst til at se alle finehome håndklæder, kan du klikke videre her

finehome henter inspiration hos samarbejdspartnere og deltager selv i store internationale tekstilmesser som Heimtextil. Pt. er det mest via internettet og websites pga. af den lidt specielle situation vi har. Det er også grundet den nuværende situation, at finehome nu anbefaler skift af hverdagshåndklæder hver dag. Vi synes selv det er nemmest, men også hyggeligt med små håndklæder på gæstetoilettet.

Fakta luksus gæstehåndklæder grå

  • Long stable cotton, 100 % bomuld.
  • Længde: 60 cm.
  • Bredde: 40 cm.
  • Mærke: Grå gæstehåndklæde Arosa Design – Dansk Design fra finehome.
  • Farve: Grå. 450 GSM.

Matchende bruseforhæng fra finehome

Har du lyst til at matche dine 40×60 cm luksus gæstehåndklæder grå med badeforhæng i hvid og grå? Se udvalg af bruseforhæng i stof online lige her: finehome badeforhæng. De stilfulde badeforhæng klister ikke mod kroppen.

Svedhåndklæde

Det lille håndklæde kan nemt bruges som svedhåndklæde pga. den gode tørreevne. De små luksus gæstehåndklæder grå er robuste. Gæstehåndklædet holder farven vask efter vask.

Har du lyst til at se det samlede udvalg af finehome håndklæder kan du klikke her.

Gør et godt køb og køb bedste & billigste luksus gæstehåndklæder nemt online. finehome leverer hurtigt.

Yderligere information

Vægt 0.180 kg

Du kunne også være interesseret i...