Grå håndklæder | Køb luksus håndklæder i med frynser online | finehome
Tilbud

Håndklæde, FLOT CENON DESIGN, 50X100 cm, Grå

89.95 DKK 69.00 DKK

Grå håndklæder i 100% bomuld Cenon Design fra finehome

Grå Design håndklæder med frynser

Skal badeværelset friskes op med flotte grå farver?

Få succes med indretningen med det dansk designede grå bomuldshåndklæde fra finehome. Farven er inspireret af den tidløse nordiske farveskala. Det klæder badeværelset uden af være for dominierende i farven.

Håndklædet i 100% blød bomuld har en god tørreevne.

Designet tilbydes i 40×60, 50×100 samt 70×140.

Hurtig levering. Køb online.

 

 

 

Beskrivelse

finehome grå håndklæder med frynser

Praktiske og flotte grå håndklæder med frynser 50×100 cm i 100% lækker bomuld fra finehome. Nye håndklæder? De lækre grå håndklæder med dekorative frynser er i god kvalitet, der kan tåle at blive brugt kver eneste dag. Opgrader badeværelse og bademiljø med flot tidløs dansk design. Kvaliteten er høj og tørreevnen er i top.

Luksus håndklæder med frynser

De hyggelige finehome gråtonede håndklæder 50×100 er i lækker 100 % bomuldskvalitet
Længde: 100 cm, Bredde: 50 cm, Mærke: finehome, Cenon Design. 50×100, Cenon Design.
Farve: Grå – 450 GSM med 2 stropper.

De grå håndklæder Cenon Design tilbydes i 3 farver: grå, hvid og beige Det danske håndklæde design tilbydes i store og små størrelser: 70x140cm40x60cm 50x100cm.

Den grå farve i det lækre luksus håndklæde matcher finehome badeforhæng i 100% bomuld. finehome bruseforhæng og badeforhæng kan du se her: badeforhæng finehome

finehome tilbyder gratis fragt på alle leveringer i Odense. finehome tilbyder gratis fragt i resten af Danmark ved køb på over 499 kr.  Har du lyst til selv at hente dine luksus håndklæder med dekorative frynser er du meget velkommen hos vores lokale blomsterhandler Blumen, Østerbæksvej 90, 5230 Odense M. Se yderligere information i check-out.

Vask hænder og skift håndklæder ofte

Vask hænder og beskyt dig selv og andre i denne lidt specielle tid. Se hvordan du skal vasker hænder godt og effektivt, så du kan beskytte dig selv og andre med coronavirus/COVID19 mv.

Har du fået lyst til at købe de lækre grå håndklæder med frynser, som er ideelle efter håndvask på badeværelse kan du bestille nemt og sikkert online lige her.

Yderligere information

Vægt 0.260 kg
Vaskeanvisning

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at dit nye grå bomuldshåndklæde med frynser lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve. Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

De bløde og holdbare håndklæder med frynser
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel på dine grå håndklæder. Skyldemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
finehome grå håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Du kunne også være interesseret i...