Gæstehåndklæde grå 40X60 cm Cenon Design finehome

49.95 kr.

Køb små finehome gæstehåndklæder, der udstråler luksus og kvalitet.

De små stilrene gæstehåndklæder i grå

  • er fremstillet af 100% lækker bomuld med god tørreevne
  • har 2 stropper og fine frynser i begge ender
  • tilbydes i følgende størrelser40x60, 50×100, 70×140

Opgrader bademiljøet med en smuk afdæmpet grå farvetone. finehome leverer lynhurtigt.

Beskrivelse

Små gæstehåndklæder og køkkenhåndklæde

Mangler du dekorative små gæstehåndklæder eller grå køkkenhåndklæder? finehome små grå gæstehåndklæder 40×60 cm, Cenon Design er god til håndhygiejne på gæstetoilet, badeværelse samt som det lille luksus køkkenhåndklæde. finehome gæstehåndklæder med frynser er af 100% lækker bomuld med god tørreevne. Skab helhed i køkken og på badeværelset med bomuldshåndklæder i en afdæmpet grå farvetone. Den smukke grå farvetone matcher stilen i den nordiske boligindretning. Farver giver liv og hygge til boligen – og den nordiske farvetone skaber balancen. Den grå farvetone er ligeledes god uden at være for dominerende.

Se praktisk information såsom vaskeanvisning, fakta mv. fra finehome. Det lille luksus håndklæde 40×60 tilbydes i 3 tidløse skandinaviske flotte farver: Hvid, grå og beige.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at lægge de små gæstehåndklæder i blød i koldt vand ca. 24 timer inden brug. De vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig. Denne behandling fjerner evt. overskydende farve.

De bløde små gæstehåndklæder med frynser
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. I stedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
De små gæstehåndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Lille luksus gæstehåndklæde i grå fra finehome

Flot gæstehåndklæde i afdæmpet grå farve.

Fakta – finehome små gæstehåndklæder i grå
Long staple cotton – 100% bomuld.
Længde: 60 cm – Bredde: 40 cm – Mærke: finehome
Farve: Grå, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Det lille grå gæstehåndklæde bevarer sin robusthed samt flotte farvetone vask efter vask.

Hvor ofte skal man skifte håndklæder

finehome anbefaler skift af små håndklæder til hænder hver dag. Skift gæstehåndklædet hver gang der har været gæster på besøg. Det sikrer god håndhygiejne på badeværelse samt i køkken. Det er nemt at vaske det lille grå gæstehåndklæde. Det fylder meget lidt i vaskemaskinen og næsten ingenting i vasketøjskurven.  Har du brug for gode råd til “Vask af hænder” ift. at beskytte dig selv kan du læse mere her: Vask hænder korrekt

Match små gæstehåndklæder og bruseforhæng

Har du et badeområde, hvor du bruger badeforhæng? Hvis ja, kan du matche den grå håndklædefarve, der er inspireret af den klassiske nordiske farveskala, med finehome Design GAVLE bruseforhæng i stof. Se badeværelsesforhæng her: badeforhæng finehome  Resultatet bliver et smukt og stilrent udtryk på badeværelset. Kombiner evt finehome grå gæstehåndklæde og køkkenhåndklæde med flere størrelser håndklæder ex. 50×100 samt helt store 70×140 cm badehåndklæder.

Alle Cenon design 40×60 små gæstehåndklæder, 50×100 håndklæder samt 70×140 håndklædeserie har dekorative finehome stropper i kort og lang side. Bomuldshåndklæderne er hurtigtørrende.

Gæstehåndklædet tilbydes i 3 størrelser: 70×140, 40×60, 50×100. Du kan se udvalget af alle finehome håndklæder lige her.

Levering & fragt

finehome sender varer gratis ved online køb på over 499 kr. finehome leverer gratis i Odense. Du er velkommen til selv at hente dine nye gæstehåndklæder hos vores lokale blomsterhandler i Odense, som ligger på Østerbæksvej 90, 5230 Odense M. Se mere information i check-out. Køb finehome små gæstehåndklæder og køkkenhåndklæder 40×60 cm Cenon Design med god tørreevne online og få en god sanselig oplevelse efter håndvask 🙂

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 0.60 × 0.4 cm

Du kunne også være interesseret i...