Tilbud

Badehåndklæde CENON DESIGN 70X140 cm, Grå

99.00 DKK

Skal de gamle badehåndklæder skiftes?

grå badehåndklæder med frynser

Elegant badehåndklæde grå med en fin frynse i 2 ender

Så er det måske nu, at du skal forkæles med bløde badehåndklæder 70×140 med god tørreevne.

Skab en hyggelig stemning på badeværelse med eksklusive håndklæder, der er smukt afsluttet med en fin frynse i 2 sider.

Det flotte og robuste håndklæde bevarer farven vask efter vask tilbydes i følgende mål: 40×60, 50×100 og 70×140 cm.

Bestil online og få lynhurtig levering.

Beskrivelse

Grå badehåndklæder

Eksklusive grå badehåndklæder med frynser og 2 dekorative stropper. finehome grå badehåndklæde 70×140 CENON DESIGN i afbalanceret grå farve skaber hygge samt god stemning på badeværelse. Der findes næsten intet bedre end at svøbe sig i et  blødt badehåndklæde med god tørreevne. Forkæl dig selv med luksus badehåndklæder. Oplev følelsen af blødhed mod huden efter brusebad eller karbad. De store grå håndklæder 70×140 er kvalitetshåndklæder af 100% bomuld med frynser. Håndklæderne bevarer blødheden samt den gode absorberingsevne vask efter vask.

badehåndklæder 70x140 i grå

Grå badehåndklæder med frynser

Fakta –  Grå badehåndklæder med frynser

Produktinformation:

  • Materiale: 100% bomuld, long staple cotton, 16/1, 450 GSM.
  • Længde 140 cm. Bredde: 70 cm
  • Mærke: finehome, CENON DESIGN
  • Farve: Grå, TPG/ID – 14-420
  • 2 stropper

Grå badehåndklæder med frynser

finehome grå badelagner med en smukt afsluttet frynse i korte sider, kan matches med mindre håndklæder fra samme håndklædeserie. finehome CENON DESIGN tilbydes i følgende størrelser og farver:

  • 70×140 cm – badehåndklæde
  • 40×60 cm – gæstehåndklæde
  • 50×100 cm – almindeligt håndklæde
  • Grå, hvid og beige.

De store grå badelagner matcher finehome badeforhæng af 100% bomuld.  Badeforhænget som ikke klæber til kroppen tilbydes i flere forskellige farver.. finehome badeforhæng i stof kan du se her: finehome badeforhæng

Forkæl dig selv og familien med bløde grå badehåndklæder samt badelagner. De store håndklæder kan også benyttes som strandhåndklæder, til wellness samt som rejsehåndklæde. Vælg dit favorit badehåndklæde og få et smukt eksklusivt badeværelse med rolige skandinaviske farver. Hos finehome finder du et stort udvalgt af håndklæder med eller uden frynser, økologiske, organiske og almindelige luksus bomuldshåndklæder. Se hele udvalget her

Hvor ofte skal man gå i bad?

Er du i tvivl om hvor ofte man skal gå i bad? Der er klare fordele, men også en række ulemper, ved at hoppe i bad og skure sig ren. Videnskab.dk giver dig her et bud 🙂 på baderutiner.

Fragt og levering af grå badehåndklæder

Få gratis fra ved køb på over 499 kr. Få gratis fragt på alle leveringer i Odense. Du er velkommen til selv at hente dine varer hos os i Odense. finehome leverer lynhurtigt Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 0.470 kg
Størrelse

70×140

Vaskeanvisning

Vaskeanvisning finehome Cenon Design grå badehåndklæder med frynser
Vi anbefaler at det store badehåndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner evt. overskydende farve.

Det bløde grå badelagen
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Du kunne også være interesseret i...