Kelimpude 102 | 40x40 cm pude i uld med mønster | finehome

Kelim Pude – 102

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

Kelim pude 102 fra finehome i røde blå og grønne farver

Smuk kelim pude med unikt mønster

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Vores kelimpuder er helt unikke og så er de håndsyet, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.

Skal renses. Puden leveres med monteringspude.

Køb online. Få leveret i løbet af ca. 2 hverdage.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude 102

Køb ægte kelimpude 102 og få din unikke uldpude i . Puden i flot mønster leveres med monteringspude. Få gratis fragt ved køb over 499,-

Historien om kelim puder fra finehome

Alle kelimpuder fra finehome er i uld. De er lavet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder, at der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har nogle puder som er “i familie” med hinanden. De minder derfor om hinanden i farver og mønstrer. Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan du følge dette link.

Kelimpude i 102 med rød bundfarve leveres med monteringspude. Den vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg. Kelimpuder kan benyttes flere steder i hjemmet. De kan bruges til at friske kedelige rum eller en lidt “gammel” sofa op. De kan lægges ovenpå sengetæppet eller noget helt andet.  En kelim-pude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de også kaldes kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Pudebetrækket som er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet skal renses.

Specifikationer på Kelimpude 102.

Mål: 40×40 cm

Forsiden er af 100% uld og bagsiden er af 100% bomuld med en lynlås.

Køb din smukke kelimpuder online og få leveret i løbet af ca. 2 hverdage.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...