Kelim Pude – 102

299.95 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

kelim pude 102 i smukt mønster fra finehome

Kelim pude 40×40 med smukt mønster og lækker inderpude

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet.

finehome kelimpuder er helt unikke og så er de håndsyet, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation:

  • 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld med lynlås på midten
  • Skal renses.

Puden leveres med lækker monteringspude med fjer.

finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude 102

Smuk ægte kelimpude 102 i 40×40 cm til opfriskning af sofa og boligindretning. Kelim pudebetrækket med flot mønster leveres med monteringspude. Få gratis fragt ved køb over 499,-

Historien om kelim puder fra finehome

Alle kelimpuder fra finehome er i uld. De er lavet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder, at der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har nogle puder som er “i familie” med hinanden. De minder derfor om hinanden i farver og mønstrer. Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan du følge dette link.

Kelimpude i 102 med flotte farvenuancer vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg. Kelimpuder kan benyttes flere steder i hjemmet. De kan bruges til at friske kedelige rum eller en lidt “gammel” sofa op. De kan lægges ovenpå sengetæppet eller noget helt andet.  En kelim-pude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de også kaldes kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på mail:  info@finehome.dk

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Pudebetrækket som er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet skal renses.

Specifikationer – Kelimpude 102

Mål: 40×40 cm

Forsiden er af 100% uld og bagsiden er af 100% bomuld med en lynlås.

Køb din smukke kelimpude online og få leveret i løbet af ca. 2 hverdage.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...