Kelim Pude 162

329.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk i lyse og brune farver

  • finehome kelim vintagepude er syet af kelim tæppe fra Tyrkiet.
  • Mål: 40 x 40 cm
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld
  • Skal renses
  • finehome kelim pude leveres med lækker inderpude med fjer

Ved køb af kelim pude 162 får du en unika pude der kan skabe hygge i din bolig.

1 på lager

Beskrivelse

Smuk kelimpude nr. 162 online

Denne smukke kelimpude 162 er håndsyet af ægte kilim fra Tyrkiet. Smukke kelim puder er for dig, som ønsker noget specielt, anderledes og unikt i din boligindretning. Unik fordi de orientalske kilim pudebetræk er håndlavet af orientalsk kelim og unikt fordi mønsteret ikke er ens i nogle af de farvestrålende kunsthåndværker. Det betyder også, at der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pude-betræk. Kendetegnet for kelim puder er, at de som oftest har farvestrålende smukt mønster og striber. Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de unikke kunsthåndværker.

Stort udvalg af autentiske puder

Har hjemmets rum brug for opfriskning, er de tyrkiske kunsthåndværk, et godt bud på forfriskning af stue eller sofa. De store kelimpuder kan bruges som gulvpuder og matches med mindre kelim puder. Slagbænken eller den gamle lænestol vil få et flot pift med en ægte autentisk vintage kelimpude 162. Den har sit helt eget særpræg. Den unikke uldpude leveres med monteringspude. De tyrkiske kelimpuder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder at alle kelim pudetræk er forskellige. finehome tilbyder enkelte vintagepuder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de gamle kilim er syet af samme unikke kelimtæppe eller kelimløber. Derfor minder udtrykket i puden og i stil meget efter andre kilim.

Historien om orientalske kelimpuder

Den smukke kelimpude 162 med flotte striber i lyse farver giver dit hjem sit helt eget særpræg. De robuste kelimpuder har en lang og spændende historik. Trendcarpets eller kelim-puder som de populært hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du læse mere her.

Lad finehome finde din kelimpude

finehome får løbende varer hjem fra vores faste samarbejdspartnere i Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål til din unikke kelimpude kan du kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk. finehome lille kelimpude 162 ,40×40 cm stammer fra Tyrkiet. Alle finehome kelimpuder 40×60, 50×50 samt 40×40 vintage kelim puder stammer fra de orientalske lande.  Har du lyst til at se hele udvalget i store og små vintage puder, kan du følge dette link

Kelimpude 162  leveres med monteringspude. Kelim pudebetræk tåler ikke vaskemaskine. finehome anbefaler, af afmontere pudebetrækket og sende betrækket til rens.

Levering:

finehome leverer din “nye” kelimpude 162 til pakkeshop eller direkte hjem til dig. Vi sender med GLS eller DAO. Leveringstid: 2 dage. Få gratis levering ved alle køb i Odense. Du får gratis fragt ved køb på over 499 kr. i resten af landet.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...