Kelim Pude – 119

339.00 kr.

Ægte håndlavet kelimpude inkl. monteringspude fra finehome

Pudebetrækket er syet af ægte vintage kelim fra de orientalske lande. finehome kelimpuder til unik boligindretning er håndsyet.

Produktinformation:

  • Mål: 40 x 40 cm.
  • Forsiden: 100% kelim (uld)
  • Bagsiden: 100% bomuld.
  • Skal renses.

Køb din smukke kelim pude online og nyd boligindretningen med unika kunsthåndværk.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude 40×40 cm

finehome kelim pude nr. 119 vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget særpræg. Den smukke kelimpude 40×40 i flotte farver kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen, på gulvet eller noget helt andet. En kelimpude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste stammer fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer, som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim”. Det er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her: Kelim

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk

Kelimpude 40×40 – produktinfo:

  • Overfladen er af 100% uld.
  • Bagsiden har en 1 lynlås på midten.
  • Stoffet på bagsiden af puden er af 100% bomuld
  • Skal renses.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder? Hvis ja, kan du følge dette link.

Levering:

finehome sender pakker med GLS og DAO direkte til dig eller til pakkeshop. finehome tilbyder gratis fragt ved køb på over 499 kr. Køb kelimpude 40×40 cm sikkert og nemt online. Køb 2 puder og få gratis fragt.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...