Kelim Pude – 119

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelimpude inkl. monteringspude fra finehome

Kelim pude 40x40 - Kelimpude - 119 fra finehome

40×40 cm håndsyet kelimpude.

Pudebetrækket er syet af smukke vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Vores kelimpuder er helt unikke og så er de håndsyet. Det betyder at alle puder er unikke.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

Køb online her og få leveret i løbet af 2 arbejdsdage.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude 40×40 cm

finehome kelim pude – 119 vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget særpræg. Den smukke kelimpude 40×40 i flotte farver kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen, på gulvet eller noget helt andet. En kelimpude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer, som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim”. Det er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her: Kelim

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk

Kelimpude 40×40 – produktinfo:

Overfladen er er 100% uld.

Bagsiden er af 100% bomuld med 1 lynlås.

Skal renses.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder? Hvis ja, kan du følge dette link.

Levering:

finehome sender pakker med GLS og DAO direkte til dig eller til pakkeshop. finehome tilbyder gratis fragt ved køb på over 499 kr.

Køb online og få leveret i løbet af 2 arbejdsdage.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...