Kelim Pude 107

329.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet.

Frisk dit hjem op med en smuk kelimpude i beige, orange, brune og orange farvenuancer. finehome kelimpuder er unikke, hvilket betyder at alle puder er forskellige.

Produktinformation:

  • Mål: 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

 

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 107 fra finehome

Kelim Pude 107 leveres med monteringspude. Kelimpuden med smukke brunlige og beige striber med orange og gult mønster er en ægte kelimpude 42×42 cm fra Tyrkiet. Den flotte kelim pude 107 er syet et ægte vintagetæppe. Betrækket er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er ens. Vi har nogle puder som er “i familie” med hinanden. De ser næsten ens ud, idet de er syet af samme kelimtæppe.

De flotte farver i kelimpuden vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget særpræg i rummet. Du kan vælge at bruge den flere steder, f.eks. i sofaen, på sengen som pynt, i lænestolen eller noget helt andet. En kelimpude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de kaldes, kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål den din evt. kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning for finehome Kelim Pude 107 40×40 cm

Vintage kelim pudebetrækket, der er syet af ægte kelimtæppe fra Tyrkiet skal renses. Monteringspuden kan afmonteres via lynlås på bagsiden af puden. Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan du følge dette link

Levering af kelim puder

finehome leverer til pakkeshop eller til døren. Gratis fragt ved køb for over 499,- Gratis fragt ved alle køb i Odense.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...