kelim pude 121 i smukke farver inkl. monteringspude - finehome.dk

Kelim Pude – 121

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Flot stribet kelimpude leveres med monteringspude. Puden er unik og vil give dit rum sit helt eget særpræg.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

Køb din ny smukke kelimpude hos finehome i dag og få leveret i løbet af ca. 2 hverdage.

1 på lager

Beskrivelse

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

kelim pude i smukke farver inklusiv monteringspuder finder du blandt finehome’s udvalg. Alle puder er ægte kelimpuder importeret fra Tyrkiet. Puderne er lavet af flotte vintage kelimtæpper. De er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. at der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden. De minder meget efter hinanden i mønsteret.

Vores ægte kelim pude i smukke farver inklusiv monteringspuder vil uden tvivl give dit hjem sit eget særpræg. De flotte farver kan du bruge i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. En sådan pude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder de kaldes kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim med farver og mønstrer som for mange år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan du følge dette link

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Pudebetrækket som er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet skal renses.

Levering:

Gratis levering ved køb på over 499,- finehome leverer til døren eller til pakkeshop

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...