Kelim pude 180

489.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk med montagepude til moderne boligindretning

Produktinformation:

  • Mål: 40 x 60 cm.
  • Forsiden er 100% ægte kelim
  • Bagsiden er 100% bomuld
  • Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet
  • Skal renses.

Har du fået lyst til at eje denne smukke kelimpude kan du bestille den nemt og sikkert lige her. finehome leverer med god montagepude med fjer 🙂

1 på lager

Beskrivelse

Brug store orientalske puder af kelim til hyggelig boligindretning

Kelimpude nr.180 er en af de mange store orientalske puder fra finehome. Den store kelim pude med striber og et helt unikt mønster er et kelim fund i meget flotte farvekombinationer du ikke vil fortryde. Kelimpuder er til dig som ønsker noget unikt i hjem samt boligindretning. Unik, fordi kelim puder er håndvævet og håndsyet, hvilket betyder at 2 orientalske puder ikke er ens. Ønsker du at give dagligstuen et pift kan et håndvævet kunsthåndværk af kelim være god til opfriskning af sofa, lænestol eller som gulvpude.

Kelim puder – historien fra finehome

Alle “kilim” er fremstillet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Tyrkiske unika kelimpuder og store orientalske puder er vævet efter en helt special kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men unik håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de minder meget efter hinanden i mønster, striber og farvekombinationer.

Vores ægte orientalske kelim puder i smukke farver og farvenuancer vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, hvad enten du vælger at bruge dem i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. En smuk kelimpude er til dig, som ønsker dit helt eget særpræg i boligindretningen.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er orientalsk kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved de store orientalske puder af kelim og vintagekelim tæpper kan du læse mere her.

Store orientalske puder

De store orientalske kelim puder kan matches på mange forskellige måder med andre store og mindre uldpuder. Har du lyst til at se hele udvalget af finehome kelim puder, som alle oprindeligt stammer fra Tyrkiet, kan du se hele udvalget af unikke puder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm her

Vaskeanvisning og fakta:

  • finehome kelimpude 40×60 cm
  • Forside: 100% uld med flotte farvekombinationer (pillow front 100% uld)
  • Bagside: 100% med en lynlås på midten (pillow bag 100% cotton)
  • Håndvævet i området ved Anatolien i Tyrkiet

Vask: finehome store orientalske kelim puder tåler ikke maskinvask. Kelim pudebetræk skal renses. Monteringspuden kan tages ud via lynlåsen på bagsiden af betrækket.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandør fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din unikke kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk

Du er velkommen til selv at hente dinestore orientalske puder af kilim hos finehome. Se mere information i check-out. Se også information om gratis fragt.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...