Kelim Pude 50×50 – 189

449.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk – leveres med lækker monteringspude

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet.

  • Mål: 50 x 50 cm
  • Forsiden er af 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er af 100% bomuld med lynlås på midten
  • Håndsyet
  • finehome kelim puder er unikke, hvilket betyder, at alle puder er forskellige.

Har du fået lyst til at eje denne smukke kelimpude kan du bestille din online lige her.

1 på lager

Beskrivelse

Ægte kelimpude 50×50

Nyd ægte kelim pude 50×50 cm med flot mønster og smukke farver i boligindretningen. finehome har håndplukket denne store firkantede kilim pude 50×50 cm til dansk og nordisk boligindretning. Kelim pude 189 er i smukke farvekombinationer i mange farver med striber og mønster. Kelim puder er til dig som ønsker strejf af unika vintage i indretningen. Unika fordi kelim puder er håndvævet og håndsyet, hvilket betyder, at 2 puder ikke er ens.

Den store ægte kelim pude 50×50 cm kan matches og kombineres på mange forskellige måder med andre størrelser puder. Har du lyst til at se hele udvalget af finehome kelim puder, som har oprindelse i Anatolien i Tyrkiet, kan du se mere her

Alle finehome kelim puder leveres med monteringspuder med naturfjer.

Store kelim pudebetræk – historien om kilim fra finehome Denmark

Kelim er fremstillet af vintage kelim tæpper fra Tyrkiet. De unikke puder er vævet efter en helt special kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndskåret og håndsyet pudebetræk. Nogle finehome kelim puder er “i familie” med hinanden. Det betyder, at de minder efter hinanden i mønster, striber og farvekombinationer. Det er fordi de er skåret af samme stykke kelim.

finehome ægte kelimpuder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg, hvad enten du vælger at bruge kelimpuderne i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. En stor uld kelim pude kan også bruge som gulvpude ude som inde.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De har oprindelse i Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster som for tusinder af år siden.

Ægte vintage kelim puder til byggelig boligindretning

Vaskeanvisning og specifikationer

  • Ægte kelim pude 50×50 cm
  • Forsiden er af 100% uld
  • Bagsiden er af 100% med en lynlås på midten.

Vask: Kelim puden tåler ikke vaskemaskine, men skal renses. Monteringspuden kan tages ud via lynlåsen på bagsiden af puden.

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” som er en betegnelse for væveteknikken. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og vintagekelim kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din ægte kelim pude 50×50 er du meget velkommen til at kontakte os på følgende. mail: info@finehome.dk

Har du fået lyst til at købe din kelim pude online kan du gøre det her. finehome sender med DAO eller GLS. Du kan opnå gratis fragt hos finehome. Ønsker du levering i Odense leverer vi altid gratis i Odense uanset hvor meget du køber for. Du er også velkommen til selv at hente dine ægte kelimpuder hos os. Se mere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...