Kelim pude 115 - vintage kelimpuder inkl. monteringspude fra finehome.dk

Kelim Pude – 115

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pudebetræk inkl. montagepude.

Kelim pude 115

Kelim pude 40×40 cm i smukke farvenuancer

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Vores kelimpuder er helt unikke og så er de håndsyet, hvilket betyder alle puder er forskellige. En af de bedste markedspriser på dette produkt. Kvaliteten er i top.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.

 

2 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 115

40×40 cm smuk antik kelim pude 115 fra finehome til opfriskning af sofaen eller hjemmets rum. Den ægte kelimpude er syet af vintage kelimtæppe fra Tyrkiet.  Pudebetrækket er vævet i 100% uld på forsiden. Bagsiden er i  100% bomuld med en lynlås på midten. Din unikke kelim pude 115 leveres med en lækker montagepude med fjer.

Kelimpuder historien fra finehome

De smukke kelimpuder fra finehome er alle fra Tyrkiet. De er lavet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden og minder derfor meget efter hinanden i mønsteret.

Vores antik kelim puder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, enten om du vælger at bruge den eller dem i sofaen, på sengen som pynt i stolen eller noget helt andet. En sådan pude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her: kelim

Kelim pude 115 er 40×40 cm. Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome antik kelim puder 50×50, 40×60 og 40×40 kan du følge dette link: finehome kelimpuder

finehome får kelim pudebetræk og kelimtæpper hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk – så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...