Kelim Pude – 115

329.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk inkl. montagepude.

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er helt unikke og så er de håndsyet, hvilket betyder alle puder er forskellige. Se fakta her:

  • 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim.
  • Bagsiden er af 100% bomuld med en lynlås på midten.

Nyd et unikt kunsthåndværk, som vil være en smuk farverig kontrast i din boligindretning.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 115

40×40 cm smuk antik kelim pude 115 er en af de smukke kelimpuder fra finehome sortiment til opfriskning af boligen og hjemmets rum. Den ægte kelim pude 40×40 cm i smukke farver er syet og skåret af vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. Kelim pudebetrækket er smukt vævet af 100% kelim på forsiden. Bagsiden er af 100% bomuld med lynlås på midten. finehome kelimpuder leveres med en lækker montagepude med fjer.

Kelimpuder historien fra finehome

finehome smukke kelim puder er alle fra Tyrkiet. De orientalske unika puder er syet og vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 kilim puder er helt ens. Vi har dog nogle antik kelim puder som er “i familie” med hinanden og derfor minder de meget efter hinanden i mønster og farver.

Vores antik kelim puder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, hvad enten om du vælger at bruge din kelimpude i sofa, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. En sådan unika kelim pude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de populært hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden. Denne smukke kelim pude 115 stammer fra Anatolien i Tyrkiet.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her: kelim

Kelim pude 115 er 40×40 cm. Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome antik kelim puder 50×50, 40×60 og 40×40 kan du følge dette link: finehome kelimpuder

finehome får kelim pudebetræk samt kelimtæpper hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder kan du kontakte os på mail: info@finehome.dk – så vil vi forsøge at hjælpe dig.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

40×40 cm – leveres med montagepude

Du kunne også være interesseret i...