Kelimpude 128 | 40x40cm uldpude med striber & mønstrer | finehome.dk

Kelim Pude – 128

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pude

Kelim pude 128 i smukt sort og bordeaux med blomster

Kelim pude 40 x 40 cm leveres med monteringspude

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er helt unikke og passer til ethvert rum.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

Køb din smukke pude i dag og få leveret i løbet af ca. 2 hverdage. Kelimpuden leveres med monteringspude.

Levering til døren eller til pakkeshop.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude nr 128

Unik håndvævet kelimpude 128 håndsyet af vintagetæppe fra Tyrkiet. Mål: 40×40 cm. Kelim pude 128 i flotte orange og brune nuancer med mønster og striber. Kelimpuden leveres med monteringspude.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

Alle puder i finehome webshop er af ægte kelim fra Tyrkiet. Kelimpuderne er lavet af smukke vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder de er syet af samme store kelimtæppe. Derfor minder nogle af puderne efter hinanden i stil og mønster.

De ægte kelim puder i smukke farver, med eller uden striber, giver dit hjem sit helt eget særpræg. Puderne kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller der hvor du synes du mangler opfriskning af farver. En kelimpude giver dig noget helt unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder, kan du følge dette link.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Kelimpude 128 er af ren uld på forsiden. Bagsiden er i bomuld med lynlås på midten, hvilket betyder, at monteringspunden kan tages ud. Uldpuden tåler ikke vaskemaskine. Vi anbefaler rensning af din fine nye uldpude.

Levering:

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS eller DAO. Du får gratis fragt ved køb online på over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...