Kelim Pude – 128

329.00 kr.

Ægte orientalsk kunsthåndværk – kelim pude nr. 128

Det smukke pudebetræk er syet af ægte vintage kelimtæppe fra Tyrkiet.

Produktinformation:

  • 40 x 40 cm
  • Forsiden er af 100% kelim (uld) og bagsiden er af 100% bomuld med lynlås på midten
  • Den flotte kelim sofapude leveres med lækker montagepude med fjer
  • Tåler ikke vaskemaskine, men skal renses

finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude nr. 128

Unik kelim pude 128 i smukke dusede pastelfarver. Kelimpuden er håndsyet af flotte ægte vintagetæppe fra Tyrkiet. Mål: 40×40 cm. Den lille 40×40 cm old kilim har mange et et spændende kelim fund fra Anatolien i Tyrkiet. Kelimpuden leveres med lækker monteringspude med fjer.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

Alle puder i finehome webshop er af ægte kelim fra Tyrkiet. Kelimpuderne er syet af smukke vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte kelimpuder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder, at de er syet af samme store kelimtæppe. Derfor minder nogle af puderne efter hinanden i stil og mønster.

De ægte kelim puder med flotte farver, med eller uden striber kan give dit hjem sit helt eget særpræg. De små og store kilim kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. En kelimpude giver dig noget unikt og anderledes i din boligindretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden. Kelim pude 128 kommer fra området ved Anatolien i Tyrkiet.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelim puder, kan du følge dette link.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Kelim pude 128 er af ren uld på forsiden. Bagsiden er i bomuld med lynlås på midten, hvilket betyder, at monteringspuden kan tages ud. Uldpuden tåler ikke vaskemaskine. Vi anbefaler rensning af din fine nye uldpude / kelimpude.

Levering:

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS eller DAO. Du får gratis fragt ved køb online på over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...