Kelim pude 175

449.00 kr.

Ægte håndvævet kelim pudebetræk. Virkelig smuk unika kelim pude leveres med lækker monteringspude med fjer.

Produktinformation:

  • 50×50 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld).
  • Bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

Ved køb af kelim pude 175 får du en unik pude, idet der ikke findes 2 ens fra dette kelimtæppe. finehome leverer hurtigt. Husk at ved køb af 2 kelim puder får du gratis fragt.

1 på lager

Beskrivelse

finehome kelim pude

finehome kelim pude nr.175 er håndsyet af ægte kelimtæppe fra Tyrkiet. Flotte og farvestrålende kelim puder er for dig, som ønsker noget specielt og unikt i din boligindretning. Unik fordi de tyrkiske kelim pudebetræk er 100% håndlavede. Du finder heller ikke 2 ens kelim puder. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Kendetegnet for kelim puder er, at de som oftest har farvestrålende smukke farver samt flot mønster. Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de unikke kunsthåndværker.

Skab unik og personlig stemning med kelim

Har hjemmets rum brug for opfriskning, er de tyrkiske kunsthåndværk, et godt bud på opfriskning af stue eller sofa. finehome store kelimpuder kan bruges som gulvpuder. Match evt. med mindre kelim puder. Slagbænken eller den gamle lænestol vil få et flot pift med en ægte autentisk vintage finehome kelim pude. Den har sit helt eget særpræg. Den unikke uldpude leveres med lækker monteringspude. Tyrkiske og orientalske kelimpuder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder, at alle kelim pudebetræk er forskellige. finehome tilbyder enkelte vintagepuder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de gamle kilim er syet af samme unikke kelimtæppe eller kelimløber. Derfor minder udtrykket i puden efter andre kilim.

Historie om håndvævede vintage puder

Gennem mange år har smukke vintagekelim puder giver adskillige hjem sit helt eget unikke særpræg. De robuste kelimpuder har en lang og spændende historik.

Trendcarpets eller kelim-puder som de populært hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster og mål til din unikke finehome kelim pude kan du kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Den store unika kelimpude 175 50×50 cm stammer fra Tyrkiet. Alle finehome kelimpuder 40×40, 50×50 og 40×60, 60×60  vintage kelim puder er fra Tyrkiet. Har du lyst til at se hele udvalget i store og små kelim pyntepyder, kan du følge dette link

Kelim pudebetrækket tåler ikke vaskemaskine. finehome anbefaler rensning af det lille pudebetræk

Levering:

Vi leverer din finehome kelim pude 175 til pakkeshop eller direkte hjem til dig.  Leveringstid: 2 dage. Gratis levering i Odense samt gratis levering i resten af Danmark ved køb af 2 kelim puder.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...