Kelimpude 50×50 – 163

429.00 kr.

Ægte håndlavet kelimpude inkl. monteringspude

Frisk hjem og boligindretning op med en stor smuk kelim pude. Det smukke kelim pudebetræk er syet af ægte vintage kelimtæppe fra Tyrkiet.

finehome kelimpuder er helt ægte og unikke, hvilket betyder, at du ikke finder 2 ens puder.

Produktinformation:

  • 50 x 50 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

Ved køb af 2 kelim puder får du gratis fragt. finehome leverer lynhurtigt i hele Danmark.

1 på lager

Beskrivelse

Kilimpude 50×50 – nr. 163

Kelimpude eller oprindeligt kaldet kilimpude 50×50 er en virkelig smuk pude i orange, rød, grønne og lyse farver. Den orientalske kelimpude er håndsyet af ægte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Den firkantede kelimpude med smukke striber leveres med monteringspude. Mix evt. store og små puder. Sæt kelim sammen på kryds og tværs for at give boligens rum en unik udstråling.

Kelimpuder af vintage tæpper

Alle kelimpuder er håndlavet af flotte vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. I finehome udvalg kan du finde dekorative uldpuder som er “i familie” med hinanden. Det betyder, at de orientalske uldpuder er lavet af samme stykke kelimtæppe eller kelim løber. Derfor minder de meget efter hinanden i mønster og udtryk. finehome kilimpude 50×50 nr. 163 vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg, hvad enten om du vælger puden som sofapude, senge-pude eller som pynt i stolen. En kelim-pude er til dig, som ønsker noget unikt og anderledes i din bolig indretning. Trendcarpets eller kelim-puder er det populære navn på uldpuderne. Oprindeligt kommer de fra flere orientalske lande. De fleste har oprindelsesland i Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer, som for tusinder af år siden. Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder fra Tyrkiet følge dette link: finehome kelimpuder

Hvad er kilim og kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Kelim – Specifikationer og vaskeanvisning

Kelim pudebetræk nr. 163 måler 50×50 cm. Forsiden er af 100% uld. Bagsiden er i 100% bomuld med lynlås på midten. Monteringspuden kan tages ud. Kilimpude 50×50 cm nr. 163 tåler ikke vaskemaskine. Kelim pudebetrækket skal renses.

Kilimpude 50×50 – nr. 163

Kilimpude 50×50 cm leveres med udtagelig monteringspude. finehome har håndplukket dette orientalske fund til skandinaviske hjem. Den nordiske farveskala samt nordisk cozy style har været nøgleordene for udvælgelsen af de populære uldpuder. Skab lethed og varme i hjemmet med en håndsyet ægte kelimpude fra Tyrkiet. finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på kelimtæpper, sofapuder eller andre orientalske specialiteter er du velkommen til at kontakte os: E-mail: info@finehome.dk eller mobil: 30354616 Køb en smuk kelimpude online og få leveret til døren eller til pakkeshop. Du får gratis fragt ved køb på over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 1.700 kg

Du kunne også være interesseret i...