Kelim Pude – 118

389.00 DKK

Ægte håndlavet kelimpude inkl. monteringspude

Frisk hjemmet op med en smuk kelimpude.

Pudebetrækket er syet af ægte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet.

finehomes kelimpuder er helt unikke, hvilket betyder at ikke 2 er ens.

Alle puder er håndsyet.

Produktinformation: 50 x 50 cm.

Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.

Skal renses.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude 118 – smuk kelimpude 50×50 inkl. monteringspude

Kelimpuder af vintage tæpper

De smukke kelimpuder, du finder hos finehome er alle fra Tyrkiet. De er håndlavet af flotte vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden og minder derfor meget efter hinanden i mønsteret.

Vores puder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, enten om du vælger at bruge den eller dem som sofa-pude, senge-pude eller som pynt i stolen. En sådan kelim-pude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan duher følge dette link: finehome kelimpuder

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Specifikationer og vaskeanvisning Kelimpude 118

Pudebetrækket måler 50×50 cm og er i 100% uld. Det tåler ikke vaskemaskine. Derfor anbefales rens af puden. Bagsiden af puden er af 100% bomuld med en lynlås i midten. Det betyder, at du har mulighed for at tage den tilhørende montagepude ud.

Kelimpude 118 50×50 cm i flot mønster

Kelimpuden 118 i 50×50 cm leveres med udtagelig monterinspude. finehome har håndplukket dette orientalske fund til skandinaviske hjem. Den nordiske farveskala samt nordic cozy style har været nøgleordene for udvælgelsen af de populære uldpuder. Skab lethed og varme i hjemmet med en håndsyet ægte kelimpude fra Tyrkiet.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på kelimtæpper, sofapuder eller andre orientalske specialliteter er du velkommen til at kontakte os: E-mail: info@finehome.dk eller mobil: 30354616

Køb en smuk kelimpude online og få leveret til døren eller til pakkeshop. Du får gratis fragt ved køb på over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...