Kelim Pude – 118

449.00 kr.

Ægte håndsyet kelimpude – leveres med lækker montagepude med fjer.

Trænger boligindretning til et  friskt pust? En ægte kelim pude kan friske enhver boligindretning op.

FAKTA:

  •  50 x 50 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.
  • Montagepuden kan tages ud via lynlås på bagsiden

Skab din helt egen stil i din bolig med en unika pude.

1 på lager

Beskrivelse

50×50 cm Kelim pude 118 inkl. monteringspude

Virkelig smuk ægte kelim pude 118 i skønneste farver. Den orientalske kelimpude er lavet af ægte vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. Den firkantede kelimpude med det flotteste mønster med rolige farvenuancer leveres med monteringspude. Mix evt. store og små puder og sæt dem sammen på kryds og tværs for at få et fantastisk flot look i dagligstuen eller i sofaen.

Kelimpuder af vintage tæpper

Alle kelimpuder er håndlavet af flotte vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. I finehome udvalg kan du finde dekorative uldpuder som er “i familie” med hinanden. Det betyder, at de orientalske uldpuder er lavet af samme stykke kelimtæppe eller kelim løber. Derfor minder de meget efter hinanden i mønster og udtryk. finehome kelim pude 118 vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg, hvad enten om du vælger puden som sofapude, senge-pude eller som pynt i stolen. En kelim-pude er til dig, som ønsker noget unikt og anderledes i din bolig indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder er det populære navn på uldpuderne. Oprindeligt kommer de fra flere orientalske lande. De fleste har oprindelsesland i Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer, som for tusinder af år siden. Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder, kelimtæpper og kelimløbere fra Tyrkiet, kan du følge dette link: kelimpuder & kelimtæpper

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Specifikationer og vaskeanvisning

Pudebetrækket måler 50×50 cm. Forsiden er af 100% uld. Bagsiden er i 100% bomuld med lynlås på midten. Monteringspuden kan tages ud. Kelim pude 118 tåler ikke vaskemaskine. Kelim pudebetræk skal renses.

50×50 cm Kelim pude 118

Kelim pude 118 i 50×50 cm leveres med udtagelig monteringspude. finehome har håndplukket dette orientalske fund til skandinaviske hjem. Den nordiske farveskala samt nordic cozy style har været nøgleordene for udvælgelsen af de populære uldpuder. Skab lethed og varme i hjemmet med en håndsyet ægte kelimpude fra Tyrkiet. finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på kelimtæpper, sofapuder eller andre orientalske specialiteter er du velkommen til at kontakte os: E-mail: info@finehome.dk eller mobil: 30354616 Køb en smuk kelimpude online og få leveret til døren eller til pakkeshop. Du får gratis fragt ved køb på over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 1.700 kg

Du kunne også være interesseret i...