Kelim Pude – 132

339.00 kr.

Ægte blød håndsyet kelim pudebetræk inkl. montagepude.

Pudebetrækket er syet af ægte vintage kelim.. finehome kelimpuder er helt unikke og så er de håndsyet, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation:

  • Mål 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.
  • Puden leveres med lækker inderpude med fjer.

finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 132

40×40 cm kelim pude 132 fra finehome i smukke farver og striber. Kelimbetrækket i smukke brune farver med et symbol i grøn, rød og gul leveres med monteringspude. Kelim pude 132 er fremstillet af uld fra gamle velholdte vintage kelimtæpper eller kelimløber fra Tyrkiet. Kelimpuden kan benyttes til opfriskning af stuen, sofaen. Kelimpuder er fra finehome er unikke, idet de er håndvævet og håndsyet.

Kelimpuder historien fra finehome

De flotte kelimpuder, du finder blandt vores udvalg er alle fra Tyrkiet. De er lavet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden og minder derfor meget efter hinanden i mønsteret.

Vores kelim pude 132 vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, enten om du vælger at bruge den eller dem i sofaen, på sengen som pynt i stolen eller noget helt andet. En sådan pude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her: kelim

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome små og store kelimpuder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm skal du følge dette link: finehome kelimpuder

Kelim Pude 132 er af 100% uld på forsiden og i 100% bomuld på bagsiden med en lynlås i midten.

Vaskeanvisning: Pudebetræk på kelim pude 132 tåler ikke vaskemaskine. Kelimpuden skal renses.

finehome tilbyder kelim puder fra 299 kr. inklusiv monteringspude. Vi kan tilbyde god kvalitet og billige kelimpuder, idet vi selv importerer uden fordyrende mellemled. finehome udvælger nøje hver eneste smukke uldpude til de danske og nordiske hjem. Køb den skønneste kelim pude 132 til dig og din bolig – nøje udvalg til dig. finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...