Kelim Pude – 134

299.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

smuk kelim pude finehome med mønster og striber

Ægte orientalsk kelim pude med flotte detaljer

Pudebetrækket er syet af ægte vintage kelimtæppe fra Tyrkiet.

finehome kelimpuder er unikke, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation:

  • Mål: 40 x 40 cm.
  • Forsiden er af 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er i 100% bomuld.med lynlås
  • Skal renses.

Leveres med lækker monteringspude med fjer.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 134 fra finehome

Kelim pude 134 fra finehome er syet af gamle vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Den ægte håndsyede kelimpude i flotte farver og mønstrer leveres med monteringspude. finehome uldpude vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de indbydende farver. Du kan vælge at bruge uldpuden i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. En kelimpude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

Det store udvalg af ægte kelimpuder hos finehome er fra Tyrkiet. De farvestrålende puder er lavet af flotte vintage kelimtæpper. Kelim puder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at 2 puder ikke er ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden. Det er. udvalgte kelimpuder som minder efter hinanden i farve og mønster. De unikke kelimpuder er lavet af samme kelimløber eller kelimtæppe.

Du finder altså ikke 2 puder, som er ens. Vi kan selv godt lide at mikse forskellige kelim puder. Vi synes det giver sådan et friskt og god look, men alt er tilladt! Er du på udkig efter ensfarvede puder, store eller små kelimpuder kan du finde det hos finehome. finehome tilbyder kelim puder i følgende mål: 40×40, 40×60 og 50×50 cm.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer som for tusinder af år siden.

Kelim væveteknik

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Har du lyst til at se det store udvalg af finehome puder i høj kvalitet til stærke priser, kan du finde din unikke kelim pude her

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din unikke uldpude er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk

Er du blevet varm på kelim pude 134, kan du købe den her.

Vaskeanvisning: Kelim pudebetræk er af 100% uld på forsiden og 100% bomuld på bagsiden. Puden skal renses. Kelimpuden tåler ikke vaskemaskine.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...