Kelim Pude 143

449.00 kr.

Smuk håndsyet kelim pudebetræk – leveres med lækker montagepude med fjer.

Produktinformation:

  • Mål 40×60 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses
  • Aflang kelim pude med smukt mønster i flotte farver.
  • finehome kelim vintagepude skåret og håndsyet af et ægte stykke kelim fra Anatolien.

Køb nemt og sikkert online. finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Køb autentisk vintage kelim pude 143

40×60 kelim pude 143 er håndsyet af ægte kelimtæppe fra Tyrkiet. finehome smukke tyrkiske kelim puder er for dig, som ønsker noget unikt og helt specielt til din boligindretning. Unik fordi de tyrkiske kelim pudebetræk er 100% håndlavet, hvilket betyder, at 2 puder ikke er ens. Trænger den kedelige sofa til et pift eller har boligen brug for opfriskning af farver, kan en unik kelimpude være et godt bud på fornyelse af dagligstuen.

Kendetegnet for kelim puder er, at de som oftest er farvestrålende med smukke striber og mønster.  Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de unikke kunsthåndværker i store og små størrelser.

Kelim – Stof og stil

De store kelim puder kan bruges som gulvpuder og matches med mindre og store kelimpuder. Slagbænken eller den gamle lænestol vil få et flot pift med en ægte autentisk vintage kelim pude143. Den har sit helt eget særpræg. Alle unikke uldpude giver en fantastisk flot stil i rummet. Monteringspuderne som medfølger ved køb finehome kelim pude 143 er en god robust monteringspude med naturfjer. Derfor fremstår uldpuder flot i rummet.

De tyrkiske kelim puder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder at alle kelim pudetræk er forskellige. finehome tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de er syet af samme vintagekelim tæppe eller kelimløber. 

Har du lyst til at se det store udvalg af finehome kelim puder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm kan du følge dette link

Ægte kelim puder – historien fra finehome

Kelim puder er robuste og har en lang og spændende historie. Kelimvævede tekstiler kendes fra oldtidens Egypten og fra flere egne af verden.

Mange har stor kærlighed til trendcarpets eller kelim-puder, som de hedder. De smukke puder kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Dvs. at der ikke er tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du læse mere her. finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelim pude 143

40×60 kelim pude 143. Kelimpuden tåler ikke vaskemaskine. Vi anbefaler rens af din unikke kelimpude. Bemærk, denne kelim pude har en lille svag skjold på bagsiden af puden.

Levering:

finehome leverer din “nye” kelim pude til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS eller DAO. Du får gratis fragt ved køb online på over 499 kr. Du får gratis fragt på alle køb i hele Odense. Se mere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...