Kelim Pude – 145

429.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk – leveres med inderpude

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. finehome kelim puder er unikke, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation:

  • 50 x 50 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

Bestil online – finehome leverer din unikke pude lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

kelimpude 50×50

Kelimpude 50×50 cm fra finehome er en af de mange farvestrålende kelimpuder finehome har udvalgt til boligindretning til de danske hjem. Kelimpude 145 er i meget smukke røde, brune og blå farvenuancer med både striber og et helt unikt mønster. Kelim puden er til dig som ønsker noget helt unikt i dit hjem, som kun du har. Unik, fordi kelim puder er håndvævet og håndsyet, hvilket betyder at 2 puder ikke er ens. Ønsker du at give dagligstuen et pift kan en orientalsk kelim pude være en god opfriskning i sofaen eller lænestolen.

Kelim puder – historien fra finehome

Alle “kilim” er fremstillet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. De unikke puder er vævet efter en helt special kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men unik håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de minder meget efter hinanden i mønster, striber og farvekombinationer.

Vores ægte kelimpuder i smukke farver og farvenuancer vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, hvad enten du vælger at bruge dem i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. En smuk kelimpude er til dig, som ønsker sit helt eget særpræg i boligindretningen.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og vintagekelim tæpper kan du læse mere her.

Kelimpude 50×50, 40×40 og 40×60 cm

De store 50×50 cm kelimpuder kan matches på mange forskellige måder med andre store og mindre uldpuder. Har du lyst til at se hele udvalget af finehome kelim puder, som alle oprindeligt stammer fra Tyrkiet, kan du se hele udvalget af unikke puder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm her

Vaskeanvisning og specifikationer

  • finehome kelimpude 50×50 cm
  • Forsiden er af 100% uld i meget flot farvekombination (pillow front 100% wool)
  • Bagsiden er af 100% bomuld med en lynlås på midten (pillow bag 100% cotton)
  • Produktinfo: Hand Woven old kilim / Håndvævet gammelt slidstærkt kilim
  • Fremstillet i Tyrkiet

Vaskeanvisning;

Kelimpude 50×50  tåler ikke vaskemaskine. Kelim pudebetræk skal renses. Monteringspuden kan tages ud via lynlåsen på bagsiden af betrækket.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din unikke kelimpude 50×50 eller andre pyntepuder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk

Har du fået lyst til at købe din kelimpude 50×50 online kan du gøre det nemt og hurtigt her. finehome sender med DAO eller GLS. Du går gratis fragt ved køb på over 499 kr. Bor du i Odense får du gratis fragt ved alle køb. Du er velkommen til selv at hente din kilim hos os. Se mere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...