Kelim Pude – 146

429.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk med mange farver – leveres med monteringspude

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. finehome kelim puder er unikke, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation:

 • Mål 50 x 50 cm.
 • Forsiden er 100% kelim (uld)
 • Bagsiden er af 100% bomuld. med en lynlås på midten.
 • Skal renses.

Har du fået lyst til at eje denne smukke kelimpude, kan du nemt bestille den online lige her.

finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude 50×50

Stor kelimpude 50×50 cm fra finehome er en af de mange farvestrålende kelimpuder finehome har udvalgt til boligindretning af de danske hjem. Kelimpude 146 er med flot mønster og striber i mange smukke farvenuancer. En kelimpude er til dig som ønsker noget helt unikt i dit hjem, som kun du ejer. Unik, fordi kelim puder er håndvævet, hvilket betyder at 2 kelim puder ikke er ens. Ønsker du at give boligen et pift kan en orientalsk kelim pude være en god opfriskning af sofa eller lænestol. En stor kelimpude 50×50 kan også benyttes som gulvpude.

Kelim puder – historien fra finehome

“Kilim”  fremstilles af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. De unikke kelim pudebetræk er vævet efter en helt special kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men unik håndlavede uld pudebetræk. Det betyder også, at du ikke finder 2 ens originale kelimpuder. finehome tilbyder nogle puder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de minder meget efter hinanden i mønster, striber samt farvekombinationer. Dette fordi det er syet af samme kelim tæppe.

finehome ægte kelimpuder med smukke farvenuancer vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg, hvadenten du vælger at bruge dem i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. En smuk kelimpude er til dig, som ønsker sit helt eget særpræg i boligindretningen.

Trendcarpets eller kelim-puder som de også kaldes stammer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og vintage kelimtæpper kan du læse mere her.

Stor kelimpude og små kelimpuder

En stor kelimpude 50×50 cm kan matches på mange forskellige måder med andre store og mindre uldpuder og pyntepuder. Har du lyst til at se hele udvalget af finehome kelim puder, som alle oprindeligt stammer fra Tyrkiet, kan du se hele udvalget af unikke kelimpuder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm her

Kelim vaskeanvisning og specifikationer

 • finehome stor kelimpude 50×50 cm
 • Forsiden er i 100% uld – meget flotte farvekombination (pillow front 100% wool)
 • Bagsiden af finehome kelim puder 50×50 er af100% bomuld. (pillow bag 100% cotton)
 • Den store pude har lynlås på midten
 • Produktinfo: Hand Woven old kilim / Håndvævet gammelt slidstærkt kilim
 • Vask: Stor kelimpude 50×50  tåler ikke vaskemaskine.
 • Kelim pudebetræk skal renses.
 • Monteringspuden kan tages ud via lynlåsen på bagsiden af betrækket.
 • Made in Turkey

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din unikke kelimpude 50×50 eller andre størrelser er du velkommen til at kontakte os per mail: info@finehome.dk

Har du fået lyst til at købe din store kelimpude online kan du gøre det her. Der medfølger monteringspude med fjer ved køb af originale kelimpuder hos finehome.

finehome sender med DAO eller GLS. Du går gratis fragt ved køb på over 499 kr. Bor du i Odense får du gratis fragt ved alle køb.

Du kan også velkommen til selv at hente din kilim hos os. Se mere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...