Kelim pude 150 | kelim pude 40x60 i smukke farver | finehome

Kelim Pude – 150

399.00 DKK

Ægte håndlavet kelimpude inkl. monteringspude

Antik kelim pude 40x60 - tyrkiske kelim puder fra finehome i smukke brune og blålige farvenuancer

Kelim puder 40×60 cm fra finehome i flotte farver

Frisk hjemmet op med en smuk kelimpude.

Pudebetrækket er syet af ægte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet.

finehomes kelimpuder er helt unikke, hvilket betyder at ikke 2 er ens.

Alle puder er håndsyet.

Produktinformation: 40 x 60 cm.

Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.

Skal renses.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 40×60 inkl. monteringspude

finehome kelim – virkelig smuk ægte håndvævet antik kelim pude 150 i skønneste farver. Den aflange orientalske kelim pude er håndsået af ægte vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. Den store kelimpude er håndvævet i nøje udvalgte flotte farvestrålende farvenuancer. Mix eventuelt store og små puder. Sæt de populære tyrkiske kelim puder sammen på kryds og tværs for at få et fantastisk flot look i sofaen og dagligstuen..

Kelim puder af vintage tæpper

Alle kelim puder er håndlavet af flotte vintagekelim tæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. I finehomes udvalg kan du finde dekorative uldpuder som er “i familie” med hinanden. Det betyder, at de orientalske uldpuder er lavet af samme stykke kelimtæppe eller kelim løber. Derfor minder de meget efter hinanden i mønster og udtryk. finehome kelim pude 150 vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg, hvadenten om du vælger puden som sofa-pude, senge-pude eller som pynt i stolen. En kelim-pude er til dig, som ønsker noget unikt og anderledes i din bolig indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder er det populære navn på uldpuderne. Oprindeligt kommer de fra flere orientalske lande. De fleste har oprindelsesland i Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer, som for tusinder af år siden. Vil du se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder i 40×40, 50×50 og 40×60 fra Tyrkiet kan du følge dette link: finehome kelimpuder

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Kelim pude 150 – Specifikationer og vaskeanvisning

Pudebetrækket måler 40×60 cm. Forsiden er af 100% uld. Bagsiden er i 100% bomuld med lynlås på midten. Monteringspuden kan tages ud. Antik kelim pude betræk 150 tåler ikke vaskemaskine. Kelim pudebetræk skal renses. Kelimpude 150 leveres med monteringspude.

40×60 cm Kelim pude 150

Kelim pude 150 i 40×60 cm leveres med udtagelig monteringspude. finehome har håndplukket dette orientalske fund til skandinaviske hjem. Den nordiske farveskala samt nordic cozy style har været nøgleordene for udvælgelsen af de populære uldpuder. Skab friskhed i boligen med en håndsyet ægte kelimpude fra Tyrkiet. finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på kelimtæpper, sofapuder eller andre orientalske specialliteter er du velkommen til at kontakte os: E-mail: info@finehome.dk eller mobil: 30354616 Køb en smuk kelimpude online og få leveret til døren eller til pakkeshop. Du får gratis fragt ved køb på over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 1.700 kg

Du kunne også være interesseret i...