Kelim Pude 156

329.00 kr.

Ægte håndsyet kelim pude til opfriskning af boligindretningen

finehome ægte kelim vintagepude er syet af unika kelim fra Tyrkiet.

  • Produktinformation: 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

Ved køb af kelim pude 156 får du en unik pude, idet der ikke findes 2 ens puder.

finehome farverige kelimpude leveres med monteringspude med fjer.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim puder 40×40

Se smukke 40 x 40 kelim puder fra finehome og find din unikke kelim sofapude. Den orientalske kelimpude nr. 156 er en smuk håndsyet vintage kelimpude fra Tyrkiet. En kelim sofapude er for dig, som ønsker noget specielt og unikt i din boligindretning. Unik fordi de orientalske pudebetræk er 100% håndlavede og ikke 2 er ens. Dvs. der er ikke tale om produktion på store maskiner, men unikke tyrkiske håndlavede kelimpudebetræk. Kendetegnet for kelim puder er, at de som ofte har en utrolig smuk farvesammensætning med mønster og striber. Det er som ofte familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de utrolig flotte kunsthåndværk.

Farvestrålende kelim sofapuder

Har hjemmets rum brug for opfriskning, er en orientalsk pude i en sofa eller en lænestol en nem og billig løsning til et nyt udtryk i stue eller værelse . De store kelimpuder kan bruges som gulvpuder. Kelim puder 40 x 40 kan matches store og andre små sofapuder. F.eks. vil en slagbænk eller en gamle lænestol på et flot pift med en ægte autentisk vintage kelim pude. Den unikke uldpude leveres med monteringspude. De tyrkiske kelimpuder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder at alle kelim pudetræk er forskellige. finehome tilbyder 40 x 40 kelim puder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de gamle kilim er syet af samme kelimtæppe eller kelimløber. Derfor minder udtrykket i kelim sofapude med andre fra samme kilim.

Historien om kelim

De smukke vintagekelim puder med eller uden striber giver dit hjem sit helt eget særpræg. De robuste vintagefund har en lang og spændende historik.

Trendcarpets eller kelim-puder som de populært kaldes, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster og mål til din / dine kelim puder, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk eller på telefon: 30354616.

Kelim sofapude nr. 156 har sit helt eget særpræg. Alle finehome kelim puder 40 x 40, 50 x 50 og 40 x 60 vintage kelim puder er fra Tyrkiet. Har du lyst til at se hele udvalget i store og små pyntepuder, kan du følge dette link

Kelim pude 156  leveres med monteringspude. Kelim tåler ikke vaskemaskine. finehome anbefaler, af afmontere pudebetrækket og sende betrækket til rens.

Køb 2 kelim puder 40 x 40 og få gratis fragt

finehome leverer dine “nye” orientalske sofapuder med GLS eller DAO. Leveringstid: 2 dage. Få gratis fragt ved køb på alle ordre med levering i Odense. Få gratis fragt ved alle køb på over 499 kr. i resten af Danmark. Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...